Йоанна Темелкова даде глас на гнева, който изпитва срещу фалшивите

...
Йоанна Темелкова даде глас на гнева, който изпитва срещу фалшивите
Коментари Харесай

Йоанна Темелкова с гневен изблик в мрежата

Йоанна Темелкова даде глас на гнева, който изпитва против подправените облици, с които са осеяни обществените мрежи. Според актрисата те въздействат извънредно отрицателно върху самочувствието на подрастващите деца и младежи, написа Щоу Блиц.

" Пиша този пост по една единствена причина - Реалността! Интернет пространството от много време е рисково място. Изкривени показа за хубост, за живот, за здравословен метод на живот… Слава Богу, доста от нас знаят това, само че нашите деца - не! Изпитвам безразсъден яд, когато такива гримирани лица дефинират визията за живот на момчета и девойки, които още не знаят кои са!

Не можете да си визиите какъв голям % подрастващи девойки не вървят на учебно заведение, тъй като са получили отрицателни мнения в обществените мрежи. Това е неуместно и ние всички носим отговорност за това. Това да имаш пъпка, не те прави противен. Да имаш белег - не те прави урод. Да имаш лунички - не те прави чудноват. Да имаш акне - не те прави непоносим.

Красивото и грозното са извънредно субективни понятия! Интернет ни кара да категоризираме. А нищо, нищо не е черно или бяло ", написа в Инстаграм звездата от престъпната драма " Братя ", като въпреки всичко разясни, че наред с всичко това намира и " безпределно доста хора ", които са естествени и вдъхновяващи в обществените мрежи.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР