Йоан Матев остава в ареста. Това реши Софийският градски съд.

...
Йоан Матев остава в ареста. Това реши Софийският градски съд.
Коментари Харесай

Йоан Матев няма да излиза на свобода


Йоан Матев остава в ареста. Това реши Софийският градски съд. Само преди ден прокуратурата внесе делото в съда и в този момент се чака дата за първото съвещание.

От Нова телевизия припомнмят, че той беше упрекнат за убийството на 15-годишния Георги в Борисовата градина. Случаят е от юни 2015 година, когато той намушква с нож малолетното момче. Прорезът визира витално значими органи и момчето умира от солидна кръвозагуба.

След убийството, Йоан Матев напълно трансформира външния си тип, навиците си и обществените си контакти. Действията му са квалифицирани от прокуратурата като осъществени " по изключително непосилен метод ". Аргументът - следд приемане на пострадването досега, в който се развила острата кръвозагуба и 15-годишния Георги изпаднал в безсъзнание (поради обезкървяването на мозъчните структури), младежът изпитвал обилни болки и е можел прочувствено да осъзнае протичащото се с него.

В хода на следствието оръжието на закононарушението е открито наоколо до местопроизшествието. Ако бъде приет за отговорен, Матев би могъл да получи наказване " отнемане от независимост " от 5 до 12 години.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР