Йоан Матев е невинен - това реши Софийският градски съд

...
Йоан Матев е невинен - това реши Софийският градски съд
Коментари Харесай

Съдът реши: Йоан Матев е невинен

Йоан Матев е почтен - това реши Софийският градски съд по делото за убийството на малолетния Георги Игнатов в Борисовата градина на 2 юни 2015 година

12 години отнемане от независимост при непоколебим режим изиска прокуратурата по време на пледоариите. Според държавното обвиняване, въпреки и на прага на пълнолетието, подсъдимият е разбирал какво прави, а потреблението на нож за осъществяването на действието демонстрира неуважение на човешкия живот.

Защитата изиска оправдателна присъда с претекста, че не е потвърдена по никакъв метод връзката на подсъдмия с закононарушението.

Последните думи на Матев преди съставът да се отдръпна и да вземе решение бяха:

"На първо място изричам откровен и съболезнования на всички близки на Георги Игнатов. Но, аз нямам нищо общо с тази покруса и по тази причина апелирам да бъда оневинен ", съобщи bTV.

Софийска градска прокуратура обаче ще апелира решението. Държавното обвиняване смята, че присъдата е неправилна и че събраните по делото доказателства – свидетелски показания, експертизи, информации от мобилни оператори и други, сочат по неоспорим метод авторството на действието.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР