Йоаким Груево – едно населено място в България, на което

...
Йоаким Груево – едно населено място в България, на което
Коментари Харесай

Йоаким Груево е със 100% нова ВиК, няма да има неасфалтирана улица

Йоаким Груево – едно обитаемо място в България, на което може да завиждат доста от по-малките общини. Тук има построена на 100% канализационна мрежа, за която Общината заплати близо 1 милион лв. при започване на първия ми мандат. Това е едно от дребното обитаеми места, където всички публични здания са санирани, показа кметът на Община Стамболийски Георги Мараджиев.

Едно от дребното обитаеми места с построен тръбопровод, който работи безаварийно. Едно обитаемо място с прелестен нов център с детски площадки, места за спорт и отмора и всичко належащо за един добър метод на живот.

Като споделям, че доста дребни общини биха завидели, в тази ситуация това е и с помощта на положителната взаимна работа сред мен като кмет на общината и кмета на Йоаким Груево Наум Нихтянов, добави Мараджиев. Но, както на всички места и тук има някои проблеми, които са приоритет до края на мандата.

Ако успеем да осигурим финансиране за ремонт на онази част от улиците, които не са ремонтирани, това ще е първото село с изцяло построена улична мрежа. Няма да има нито една неасфалтирана улица. Това е целта, за който за следващ път сплотяваме напъните си с кмета на Йоаким Груево, с цел да осигурим средствата, сподели Мараджиев.

Имаме проблем с покрива на учебното заведение, само че и той ще бъде ремонтиран до края на мандата. Залата на читалището е към този момент ремонтирана – можете да видите от фотосите какъв брой добре наподобява и към този момент може да се употребява, тъй като преди не беше допустимо. Ще купим и прожекционен уред, който е нужен за провеждането на разнообразни културни действия. Планирали сме да изградим игрище за футбол на дребни малки врати. То ще е в двора на учебното заведение.

До края на мандата ще приключим и с ремонта на гробищния парк, където ще има нов тръбопровод, алеи, канализация, ограда, порти и постаменти. С бройките, които сме отпуснали като служащи по чистотата считам, че всичко това ще се поддържа в безупречен тип, заключи кметът на Община Стамболийски Георги Мараджиев.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР