Yettel стартира новата година с предложение за 25% отстъпка от

...
Yettel стартира новата година с предложение за 25% отстъпка от
Коментари Харесай

Yettel дава 25% отстъпка срещу връщане на старо устройство

Yettel започва новата година с предложение за 25% отстъпка от цената на 2 модела функционални смарт телефони и 2 страхотни смарт часовника за всеки, който върне остаряло устройство за преработване до края на януари.

Настоящите и нови частни клиенти на Yettel могат да се възползват от предлагането при покупка в цялата комерсиална мрежа, както и в онлайн магазина на оператора на.

Трябва единствено да предадат остарял телефон, таблет или смарт аксесоар без значение дали е работещ или не, и по този начин като се изключи че ще получат отстъпка, ще дадат и своя принос за понижаване на електронните боклуци в природата.

Сред моделите на фокус този месец е Realme C55 128GB, който идва с извънредно тъничък и пресен дизайн и супер издръжлива 5000 mAh батерия. Може да се похвали и с добра продуктивност с помощта на осемядрен 64-битов процесор Helio G88 и ослепителен, 6,72-инчов екран. Има и отлични индикатори на камерите – настройка от 64 МР съществена и 2 МР особено за оформяне на портрети, както и 8 МР селфи камера, която поддържа AI различаване на подиуми. Стандартната цена на смарт телефона е 259,99 лева, само че сега тя може да бъде понижена с 25% при връщане на устройство за преработване. С Промо код RECYCLE25 цената на Realme C55 128GB пада до 194,99 лева в с проект Total Unlimited 32.99 и контракт за 24 месеца.

XIAOMI Redmi Note 12S 256GB предлага 108МР съществена, 8МР ултра широкоъгълна, 2МР макро и 16МР селфи камера за безупречни изображения. Дисплеят е 6,43-инчов FHD+ AMOLED с до 90Hz периодичност на освежаване. Стилният му дизайн сграбчва окото, а корпусът му тежи едвам 176 грама и приляга компактно в дланта. Производителността му е обезпечена от мощния чипсет MediaTek Helio G96, операционната система е MIUI 14, основана на Android 13. С предлагането на „ Рециклирай и спести “ през януари цената на смарт телефона е 254,99 лева в брой вместо 339,99 лева с проект Total Unlimited 32.99 и контракт за 24 месеца.

Сред предложенията на акцията е и смарт часовникът HUAWEI WATCH GT 4 46mm, който се отличава с дизайн със самоуверено консолидиране на осмоъгълна рамка на часовника, обичайно срещана в механичните часовници от висок клас. Умният часовник разполага със замайващ 1,43-инчов AMOLED екран с впечатляваща компактност 326 PPI и 466x466 разграничителна дарба. HUAWEI Watch GT 4 е в положение да прави денонощен мониторинг на здравето и да прави разбори – мониторинг на сърдечния темп, мониторинг на кислорода в кръвта, разбори на съня, ръководство на напрежението и напомняния за здравето. Може да се употребява до 14 дни с едно зареждане на батерията, налице са разновидности за безжично и назад зареждане и е съчетаем с Android и iOS. Цената му сега е 489,99 лева, само че може да бъде понижена до 367,49 лева, в случай че потребителите се включат в „ Рециклирай и спести “ с връщане на остарял уред.

SAMSUNG Galaxy Watch6 40mm LTE е четвъртото устройство, което този месец може да бъде закупено с 25% отстъпка от крайната цена. Като характерен представител на Galaxy Watch6 серията, часовникът идва с 1,31 " екран с резолюция 432х432 и 300 mAh батерия. Предлага най-високата устойчивост на SAMSUNG Watch до момента, с помощта на супер устойчивите материали, употребявани за направата си. Усъвършенстваният асистент в построяването на здравословни привички идва с мощния датчик на SAMSUNG и с интуитивни данни за моментното физическо положение. Потребителите могат да наблюдават сърдечносъдовия си статус, телесни мазнини и тегло на мускули, разбор на съня, стойности на кръвно налягане и сатурация. Часовникът работи с чип Exynos W930 и поддържа основни функционалности като GPS, NFC, Bluetooth и Wi-Fi връзка, с водоустойчив е и разрешава гмуркане до 50 м за 10 минути при рейтинг 5ATM. Като LTE модел, този часовник ви разрешава да употребявате опцията за водене на телефонни диалози, без вашия смарт телефон да е наоколо благодарение на. Цената на модела сега е 649,99, а в случай че върнете остаряло устройство при покупката му, тя пада на 487,49 лева

Четирите предложения важат за цялата комерсиална мрежа, както и онлайн. При извършване на покупки от уеб страницата на Yettel отстъпката се получава с прибавяне на промокод RECYCLE25 за поръчки в брой. Старото устройство се връща при доставката на новото, непосредствено на куриера.

Кампанията „ Рециклирай и спести “ е част от ESG тактиката на Yettel, в която са заложени правилата на кръговата стопанска система, задължението към устойчивото развиване и напъните за понижаване на електронните боклуци в околната среда. Повече за цялостните условия на акцията и постигнатото от Yettel в опазването на природата можете да научите от.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР