Yettel спечели две награди в комуникационния конкурс BAPRA Bright Awards

...
Yettel спечели две награди в комуникационния конкурс BAPRA Bright Awards
Коментари Харесай

Дигитализирането на 100-те национални туристически обекта с отличие от BAPRA 2024

Yettel завоюва две награди в информационния конкурс BAPRA Bright Awards 2024. Представянето на цифровия формат на Националното придвижване „ Опознай България – 100 национални туристически обекта “ бе отличено със сребро в категорията „ Специално събитие или лансиране “, а за програмата си „ Безопасен интернет и развиване на цифровите умения “ телекомът получи премия в „ Кампания за корпоративна обществена отговорност “. 

Престижният конкурс, проведен от Българската асоциация на PR организациите (БАПРА), за 14-а поредна година отличи планове и достижения в региона на връзките и PR практиките, разпределени в 17 категории. Двете отличени акции са осъществени в партньорство с креативната организация guts&brainsDDB и информационна организация d:istinkt.

Дигитализирането на 100-те национални туристически обекта способства за популяризирането и опознаването на значими за страната ни забележителности по нов и съвременен метод. Иновативният план на Yettel и Българския туристически съюз (БТС) към този момент над половин година дава опция на присъединилите се в Движението да получават цифрови печати от обектите, равностойни на тези, събирани на хартия.

Третото следващо отличие за самодейността единствено няколко месеца след формалното ѝ показване е доказателство за нейната значителност и сполучливо осъществяване. Проектът получи специфична премия за иновация в туризма от Министерството на туризма, както и приз за „ Интелигентна туристическа дестинация “ от SMARTOURISM.BG.

Програмата за безвреден интернет и повишение на цифровата просветеност е най-дългогодишната акция за корпоративна обществена отговорност на Yettel. С нея телекомът подкрепя сполучливото и безвредно цифрово включване на хора от разнообразни възрасти. През 2023 година компанията съумя да доближи и ангажира над 47 000 деца и младежи по тематиката за сигурността в онлайн пространството, както и да помогне на над 12 000 души да надградят цифровите си умения.

В началото на годината телекомът показа и тематиката на фокус през 2024 година – ролята на родителите за построяването на цифрова просвета у децата. За задачата компанията ще надгради самодейността с потребно наличие в помощ на фамилиите, обвързвано с интернет потреблението на децата и рисковете, на които са изложени онлайн.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР