Yettel пусна най-новата си роуминг зона Балкани и Турция“, в

...
Yettel пусна най-новата си роуминг зона Балкани и Турция“, в
Коментари Харесай

Клиентите на Yettel сърфират свободно в нова роуминг зона Балкани и Турция

Yettel пусна най-новата си роуминг зона „ Балкани и Турция “, в която смъква фрапантно цените на мобилните услуги. Клиентите на телекома могат да се възползват от по-изгодните условия при пътешестване в Албания, Босна и Херцеговина, Северна Македония, Черна гора, Сърбия и Турция. Така с новата роуминг цена в шестте страни изходящото позвъняване поевтинява доста от 3,49 лева до 0,59 лева на минута, а цената за мегабайт мобилен интернет пада от 15 лева на 0,99 лева

В допълнение към по-ниското общоприетоо таксуване операторът пуска и два роуминг пакета с още по-изгодни цени за интернет за зоната „ Балкани и Турция “, с които потребителите да бъдат спокойни при потреблението на мобилни данни по време на пътуването си. Те ще отговорят на потребностите им от бърза мобилна връзка зад граница и ще им оказват помощ по-лесно да възнамеряват разноските си. Пакетите Roam & Surf Balkans & Turkey се оферират в два разновидността с включени надлежно 400 МВ мобилен интернет за 5,99 лева или 1000 МВ за 11,99 лева за 24 часа.

Основно улеснение на пакетите за клиенти на абонаментни проекти е опцията за авансово гратис активиране, което става още в България през комерсиалната мрежа, приложението или интернет страницата на Yettel. Така потребителят влиза в страна от зоната „ Балкани и Турция “  с към този момент задействана услуга, а таксуването стартира едвам след свързване с мобилна мрежа в съответната страна.

Таксуването и подновяването на мобилните данни в пакетите се случват автоматизирано на 24 часа, до момента в който клиентите се намират в страна от зоната, като имат опцията да деактивират пакета във всеки миг.

След потребление на наличните мегабайти от определения пакет в границите на 24 часа потребителите имат избор да ръководят потреблението и разноските си за сърфиране онлайн – те могат да закупят нов пакет, да употребяват услугата на общоприетите роуминг цени или да преустановят използването на мобилни данни.

За още информация, цялостните условия и цени на услугите в новата роуминг зона „ Балкани и Турция “ вижте.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР