Yettel предлага най-новите летни изкушения сред смарт устройствата HUAWEI Nova

...
Yettel предлага най-новите летни изкушения сред смарт устройствата HUAWEI Nova
Коментари Харесай

Yettel предлага най-новата младежка свежест HUAWEI Nova 11 и HUAWEI Nova 11 Pro в комплект с безжични слушалки

Yettel предлага най-новите летни изкушения измежду смарт устройствата HUAWEI Nova 11 и HUAWEI Nova 11 Pro в специфична композиция с проектите Total Unlimited, без възнаграждение за първите три месеца от контракта за лизинг и в комплект със страхотните безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 5i. А с цел да бъде предлагането в действителност неустоимо, операторът предлага не 2, а 3 години безвъзмездна гаранция за всички смарт телефони в портфолиото си.

Следвайки традициите на линията Nova, ориентирана към младите дейни консуматори, моделите дебютират с технологията XD Portrait и усъвършенствана HUAWEI Multi-Vision Photography за снимане на изключителни портрети. Дизайнът Super Star Orbit Ring съвършено интегрира обективите на камера системата, а употребяваното към този момент потвърдило се при сериите Mate 50 Pro и P60 Pro покритие на екрана Kunlun Glass дава изключителна издръжливост на свръхелегантното тяло на Nova 11 Pro.

HUAWEI Nova 11 е с очебийно тънка рамка и впечатляващо съответствие екран към тяло от 93.4% на своя 6.7-инчов напълно плосък, Flawless OLED Flat-Edge Display. Смартфонът идва с невиждана индустриална архитектура и с сензитивно съкращаване на тежестта и на дебелината на профила му: извънредно тъничък със своите 6.88 мм и очебийно лек – единствено 168 гр.

Nova 11 Pro е с закривен 6.78 " OLED екран, наименуван Flawless OLED Curved Display, с 66° златиста извивка за комфортен захват. Технологията Kunlun Glass  го прави 10 пъти по-издръжлив на рухване спрямо предшественика си.  Двата смарт телефона са с 50 MP Ultra Vision Camera с RYYB цветни филтри и 8 MP Ultra-Wide Macro Camera. Налице е още Laser Focus Sensor с поддръжка на автофокус за по-бързо снимане на обекта. RYYB матрицата улавя с 40% повече светлина от RGGB конфигурацията  за по-ясни и детайлни фотоси, правени на мрачно.

Дизайнерската идея на Nova 11 дава особена особеност и автентичност на серията с две гами – стилно черно и приковаващо зелено. И в двете разцветки HUAWEI nova 11 Pro за първи път идва с кожен тил с гравиран монограм – nova Monogram Vegan Leather Design. Гърбът от веган кожа освен придава елегантна текстура на устройството, само че и го прави резистентен на пръстови отпечатъци, а класическият монограм с логото на Nova основава възприятие за принадлежност към общността от консуматори на серията.

Nova 11 Pro надгражда технологията HUAWEI Multi-Vision Photography с 60 MP Ultra Portrait Dual Camera, 100-градусов ултраширок ъгъл на снимане, 1/2.61-инчов декор, 4K качество на изображението, отлична резолюция и светлочувствителност. 8-мегапикселовата Close-up Portrait Front Camera поддържа 2x оптично и до 5x цифрово приближение, в това число 0.7x групова фотография, 1x HD селфи, 2x текстуриран портрет и 5x непосредствен проект на грима за хващане на хубостта от всяко разстояние.

Цената на Nova 11 Pro сега е799,99 лева в брой с проект Total Unlimited 35.99 или на погашение за 0 лева за първите три месеца от лизинга, след което по 44,99 лева на месец за оставащите 21 месеца от двугодишния контракт. Nova 11 в това време се предлага за  629,99 лева в брой с проект Total Unlimited 35.99 или на погашение за 0 лева за първите три месеца от лизинга и по 35,59 лева на месец за оставащите 21 месеца от двугодишния контракт.

И двата модела идват в комплект сбезжичните слушалки HUAWEI FreeBuds 5i с голям брой ANC и EQ режими като Dual Device Connection за по едно и също време свързване и елементарно превключване сред две устройства и операционни системи. Те са с дълъг живот на батерията, имат IP54 водоустойчивост и са съвместими с Android, iOS и Windows.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР