Yettel предлага допълнение към Apple Watch Series 7, модел LTE,

...
Yettel предлага допълнение към Apple Watch Series 7, модел LTE,
Коментари Харесай

Yettel България предлага Apple Watch Series 7 LTE с предварителни поръчки от 10 юни -

Yettel предлага допълнение към Apple Watch Series 7, модел LTE, с по-голям и по-усъвършенстван екран, нараснала устойчивост, по-бързо зареждане, алуминиеви цветове на корпуса и watchOS 8.

Клиентите ще могат да поръчат eSIM версията на Apple Watch Series 7 с най-големия и модернизиран до момента екран на Apple Watch - модифицирания Always-On Retina екран със доста повече повърхност на екрана и с по-тънки рамки - от 10 юни, а в магазините ще се предлага от 17 юни. Повече информация по отношение на цените и наличностите може да се открие на уеб страницата на оператора: www.yettel.bg

Yettel е първият мобилен оператор в България, който предлага услугата multiSIM за Apple Watch, като от 17 юни до 31 декември всеки нов клиент на услугата ще се възползва от 6 месеца безвъзмезден интервал на прилагане. С multiSIM и Apple Watch Series 7 LTE клиентите на Yettel могат да останат свързани с хората и нещата, които са значими за тях, даже когато не носят своя iPhone със себе си - без значение дали одобряват позвънявания, изпращат чат известия или стриймват обичаната си музика.

Дизайнът на Apple Watch Series 7 е модернизиран с по-меки и заоблени ъгли, а екранът има неповторим пречупващ се борд, с помощта на който пълноекранните циферблати и приложения наподобяват безпроблемно свързани с извивката на корпуса. С дебелина от единствено 1,7 мм, по-тесните рамки на Apple Watch Series 7 усилват оптимално площта на екрана, като в същото време трансформират минимално размерите на самия часовник. Apple Watch Series 7 разполага и с потребителски интерфейс, усъвършенстван за по-големия екран, с QWERTY клавиатура, както и с два неповторими циферблата - Contour и Modular Duo - създадени особено за новото устройство. Потребителите могат да се възползват от същия целодневен 18-часов живот на батерията1, който в този момент е допълнен от 33% по-бързо зареждане.

Наличен в размери 41 мм и 45 мм, Apple Watch Series 7 е най-издръжливият Apple Watch до момента, с по-здрав и резистентен на напукване челен кристал. Това е първият Apple Watch, който има документ IP6X за устойчивост на прахуляк и поддръжка на рейтинг за водоустойчивост WR502.

Apple Watch Series 7 се предлага с пет красиви алуминиеви корпуса, в това число среднощ, звездна светлина, зелено, ново синьо и (продуктово) алено, както и с редица нови цветове и стилове на каишките. Apple Watch Series 7 LTE ще се предлага и в замайващ корпус от неръждаема стомана с 3 покрития за избор: сребърно, златно и графитено.

eSIM версията на Apple Watch Series 7 продължава да предлага незаменими принадлежности за здраве и по-добър метод на живот, в това число електрически сърдечен датчик и приложение за ЕКГ3, както и датчик и приложение за премерване на кислорода в кръвта4. Операционната система WatchOS 8 оказва помощ на потребителите да останат здрави, дейни и свързани посредством нови типове тренировки, ново приложение Mindfulness, новаторски функционалности за досегаемост, повече функционалности с Apple Wallet и още благоприятни условия с приложението Home, както и усъвършенствания в Messages и приложението Photos.

Apple Watch Series 7 LTE 45mm с алуминиево покритиe може да бъде закупен за 45,29 лева с 2-годишен лизинг или 1059,99 в брой.

Yettel пуска в продажба и eSIM версията на Apple Watch SE. Трима от участващите в предварителните поръчки на всички модели Apple Watch LTE ще могат да завоюват слушалки Apple AirPods 3rd Generation.

За повече информация по отношение на цените и проектите за транспорт на данни посетете: www.yettel.bg. За повече информация по отношение на продуктите на Apple посетете www.apple.com.

1 Животът на батерията варира според от използването. По-бързото зареждане не е налично във всички райони.

2 Apple Watch Series 7 има рейтинг за водоустойчивост от 50 метра според стандарт ISO 22810:2010. Това значи, че той може да се употребява при плуване в басейн или море. Въпреки това Apple Watch Series 7 не би трябвало да се употребява при гмуркане, каране на водни ски или други действия, включващи вода с висока скорост или потапяне под плитка дълбочина. Каишките от неръждаема стомана и кожа не са водоустойчиви.

3 Приложението за ЕКГ не е налично във всички райони.

4 Измерванията с приложението Blood Oxygen не са предопределени за приложимост в медицината, в това число за самодиагностика или при консултация с доктор, а единствено за общи фитнес и уелнес цели.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР