Yettel, новият бранд на PPF Telecom Group, отбелязва старта на

...
Yettel, новият бранд на PPF Telecom Group, отбелязва старта на
Коментари Харесай

Yettel предоставя неограничени мегабайти за всички свои клиенти |

Yettel, новият бранд на PPF Telecom Group, отбелязва старта на новата си еднаквост със специфичен подарък за своите клиенти. Поетапно до края на месец март всички частни и бизнес клиенти на абонаментен проект ще могат да се насладят на оптимално мобилно преживяване с неограничени мегабайти в мрежата на Yettel за интервал от една седмица. Всяка седмица неограничените мегабайти ще бъдат предоставяни на друга група клиенти на Yettel, тъй че в границите на месеца всички клиенти ще имат опция да се забавляват и насладят на мрежата на телекома.

Клиентите ще получат SMS, който ги уведомява по кое време могат да започват седмицата с неограничените мегабайти. Бонусът се задейства през приложението Yettel Bulgaria.
5G мрежата на Yettel публично започва през 2021 година, като компанията направи портфолиото си от 5G артикули и услуги налични за всички консуматори без в допълнение възнаграждение. Така Yettel обезпечава на клиентите си първокласно преживяване с мрежа и услуги, които им оказват помощ да се оправят с непрекъснато възходящите условия от света на технологиите и да се възползват от тях, с цел да балансират значимите за тях неща в живота. Мрежата на Yettel е отличена с четири следващи документа Best in Test от интернационалната самостоятелна организация umlaut, определяща златния стандарт в промишлеността за качество на мобилни мрежи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР