Yettel има чудесна новина за всички, които през февруари са

...
Yettel има чудесна новина за всички, които през февруари са
Коментари Харесай

Yettel предлага стилни HUAWEI смарт джаджи с отстъпка в месеца на любовта

Yettel има чудесна вест за всички, които през февруари са решили да купят за себе си или за човек, който обичат, нова софтуерна джаджа. Клиентите ще получат специфична отстъпка до 50 лева от цената на часовниците от най-новата Watch GT 4 серия или качествените FreeBuds Pro 3 безжични слушалки с бистър тон и неповторимо шумопотискане.

Офертата важи за цялата комерсиална мрежа както при покупка на лизинг, по този начин и при заплащане в брой. Освен това всеки, избрал за себе си или обичан човек някой от моделите HUAWEI Watch GT 4, ще го вземе в промо комплект с комфортните безжични слушалки FreeBuds SE 2 от същата марка.

Серията HUAWEI WATCH GT 4 е налична във разновидности от 46 мм и 41 мм. По-голямата версия акцентира неповторимата осмоъгълна форма, а по-малката е въплъщение на  дизайна вид „ бижу-висулка “. Философията на дизайна резонира във всяка функционалност на модела. Това е хармонично комбиниране на обичайна хармония с модерните технологии. Часовниците се отличават с дългия живот на батерията, удостоверение за устойчивост и резистентност. Watch GT 4 е съвършен сателит за тези, които търсят композиция от жанр, функционалност и грижа за здравето, посредством надградената технология HUAWEI TruSeen 5.5+, PPG разбор на аритмията, ръководство на менструалния цикъл 3.0 и следене на дишането при сън.

HUAWEI FreeBuds Pro 3 от своя страна дават първокачествен тон, като комбинират жанр и технологии, тъй че да създадат слушането на каквато и да е музика чудесно прекарване. Изкуственият разсъдък е основна част зад прекарването, като е част от логаритъма за адаптивен еквалайзер, който трансформира звука в действително време въз основата на неща като силата на звука, формата на ушния канал и позицията на слушалките в ушите. FreeBuds Pro 3 също поддържат водещите кодеци, позволяващи възпроизвеждането на Hi-Res аудио, което да обезпечи оптимално първокласен тон от музиката, която слушате. Системата ANC 3.0 пресмята близките шумове и тези в ухото в действително време, с което усъвършенства шумопотискането в действително време. Резултатът е успокоение при слушането на музика с FreeBuds Pro 3, даже когато сте на гръмък бул., във трен или в аероплан. Слушалките се отличават с минималистичен и изчистен дизайн и грациозен калъф. Той е направен от стабилно нано стъкло, а трите цвята, в които се оферират слушалките, са въодушевени от естествения свят и се вписват добре във всеки жанр.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР