Yettel даде старт на подкаста Аматьор“, с който ще помага

...
Yettel даде старт на подкаста Аматьор“, с който ще помага
Коментари Харесай

Аматьор на Yettel и Говори ѝнтернет помагат в първата крачка към активния живот -

Yettel даде старт на подкаста „ Аматьор “, с който ще оказва помощ на хората да създадат по този начин сложната първа крачка към дейния метод на живот. За поредицата, която към този момент има два броя, телекомът си партнира с известния подкаст „ Говори ѝнтернет “ с Владимир Петков и Еленко Еленков.

„ Аматьор “ ще разкрива еуфорията от придвижването през действителното прекарване на новака. Във всяко издание водещите и продуценти ще вършат дебют в друг спорт или интензивност, с цел да дадат с образеца си ударна доза кураж на тези, които към момента се двоумят дали да стартират. Те ще бъдат в компанията на одобрен специалист в сферата и дружно ще събират отговори на въпросите, които вълнуват начинаещите запалянковци. Къде, по какъв начин и по кое време да практикуват безвредно, нужна ли е екипировка и по какъв начин да изберат вярната, плюс препоръки, хитринки, размишления и пристрастености в неофициален занимателен диалог в жанр ГИ.

„ Със серията „ Аматьор “ желаеме да покажем забавни спортове и интензивности, които всеки може да опитва, само че все нещо го е спирало. Идеята е да покажем, че няма ужасно. Нашата аматьорщина настрани, приказваме с специалисти с години опит, които ни насочват. Ще се радваме, в случай че хората усетят от първо лице какво се случва и се замислят дали да не се пробват “, споделя Еленко за концепцията на „ Аматьор “.

„ Активният метод на живот ни оказва помощ да бъдем по-балансирани – физически и прочувствено “, уверена е Мария Маринова, шеф „ Бранд връзки и маркетинг “ в Yettel.

Според нея смарт технологиите могат да бъдат персонален треньор и мотиватор за всеки и да усилят шанса за повече неизменност и по-добра форма.

„ Yettel поддържа дейния метод на живот, изключително внимание обръщаме на начинаещите, тъй като при първите крачки човек има най-голяма потребност от поощряване. Да, да започваш може да е плашещо, само че е и вълнуващо. С „ Аматьор “ борим терзанията, с цел да остане единствено чистото прекарване. Така с малко помощ от другар и новите технологии освен ще създадем по-лесна първата крачка към по-балансиран живот, само че ще покажем по какъв начин всеки един спорт може да се трансформира в източник на наслада и неспокойствие за цялостен живот “, изяснява Мария.

В пилотния брой на подкаста, отдаден на колоезденето в града, Еленко влиза в първата си аматьорска случка дружно с националния ни първенец по колоездене за 2020 година Теодор Русев. Освен че е професионален колоездач, Тео доставя храна с колело в София и има какво да опише за напредването на 2 гуми сред коли и по павета. От него слушателят ще разбере за какво градският ландшафт е залят с планински колела, какъв би трябвало да бъде велосипедът на начинаещия и може ли колело без амортисьор, и байкър без ветровка. Тео дава и суперважни препоръки за безвредно колоездене в града, прави топ 5 на наложителните аксесоари и споделя 3 обичани маршрута за каране към София.
Брой №2 безусловно подвига слушателя във въздуха. В него Митко Панайотов от ГИ е опитното зайче на „ Аматьор “, което бори страха от високото по южните скатове на Стара планина край Сопот. Там Митко и неговият гид от Sky Nomad Емо се спускат в тандем с парапланер и усмихват публиката с неподправената еуфория от първия полет на дилетанта. Докато Митко е на седмото небе, на земята Еленко и про-то парапланерист Ники Йотов вършат лист с най-важното за начинаещия в небето. Да се окичиш на дърво не е толкоз ужасно, парапланерът е логически като каруца, и 40 от 50 уикенда в годината стават за полети, са дребна част от истините от практиката на летеца, в които ще бъдат отдадени слушателите на втори брой.

Епизод №3 още веднъж ще води дилетанти в планината, само че дава обещание да не ги отделя от земята. За какво става дума слушателите ще схванат на 28 август, когато излиза идната серия на „ Аматьор “. На всеки две седмици поредицата ще има нов епизод, който може да бъде чут в канала на „ Говори ѝнтернет “ в Spotify и на уеб страницата на подкаста. За любопитки и последващи тематики бъдещите дилетанти могат да наблюдават профила на Yettel във Facebook и Инстраграм.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР