Yettel даде старт на осмото издание на своята програма за

...
Yettel даде старт на осмото издание на своята програма за
Коментари Харесай

Социалната програма за заетост на Yettel търси новите си участници

Yettel даде старт на осмото издание на своята стратегия за краткотрайна претовареност на хора с увреждания „ Рамо до рамо “. Социалната самодейност подава ръка на хора с разнообразни благоприятни условия в тяхното професионално развиване и в обществената им интеграция. За втора поредна година програмата предлага опция за изцяло отдалечено присъединяване, което я прави налична за всички искащи да се включат, без значение от обитаемото им място. Програмата е с дълготрайност 2 години и след приключването ѝ участниците могат да бъдат назначени на непрекъснат трудов контракт в Yettel. Операторът предлага и поддръжка и упътвания на краткотрайно заетите в по-нататъшното им кариерно развиване, без значение дали то продължава в компанията или отвън нея.

„ В Yettel имаме вяра, че всеки човек заслужава опция да развива капацитета си. С програмата „ Рамо до рамо “ подаваме ръка на хората със усложнения да покажат своя гений, да имат професионална реализация и равни условия на труд. Нещо повече, ние освен им предлагаме работно място, само че и мотивираща, другарска среда, която да им вдъхне убеденост. Щастливи сме, че от 2015 година до в този момент сме дали късмет на доста хора, някои от тях към този момент наши сътрудници на непрекъснати позиции, да намират поле за професионално развиване и да се усещат пълноценни членове на обществото “, сподели Евелина Цонева, Мениджър ръководство на гения.

В рамките на програмата участниците стават пълноправни членове на екипа и работят по настоящите бизнес действия и най-новите планове, като учат от опитни експерти в определеното от тях направление. Успоредно с това всеки от тях е подсилен от персонален наставник и получава опция за поддръжка от корпоративния психолог. Благодарение на менторството и работата в екип участниците получават нужната среда да обогатят професионалните си умения и да бъдат по-конкурентни на пазара на труда. Тази година отворените позиции в „ Рамо до рамо “ са в областите на работа с данни, обслужване на клиенти, данъчно счетоводство, счетоводни доклади и разбор.

„ Рамо до рамо “, позната преди като Open Mind, е измежду най-устойчивите и дълготрайни начинания на Yettel. Тя е израз на целенасочените старания на компанията в посока отворена и налична работна среда за хората с увреждания и одобряването на равните благоприятни условия като главен принцип и цел както за бизнеса, по този начин и за обществото. До момента в програмата са взели присъединяване 36 души, които са получили финансово заплащане по отношение на заеманата позиция и имат сполучлива кариерна реализация в или отвън компанията. След привършване на двугодишната стратегия участниците получават поддръжка в по-нататъшния им професионален път.

Предварителният асортимент на претендентите се реализира благодарение на неправителствената организация JAMBA, а бъдещите участници могат да аплайват по една от отворените разгласи по програмата до 20.09.2022 година

Позициите в осмото издание на „ Рамо до рамо “ са:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР