ЙЕРУСАЛИМ (Ройтерс) - Израелският министър на отбраната Йоав Галант осъди

...
ЙЕРУСАЛИМ (Ройтерс) - Израелският министър на отбраната Йоав Галант осъди
Коментари Харесай

Израелският министър на отбраната осъжда насилието на заселниците

ЙЕРУСАЛИМ (Ройтерс) - Израелският министър на защитата Йоав Галант осъди във вторник насилието против палестинци от еврейски заселници на Западния бряг, като сподели, че в правова страна единствено полицията и военните са имали правото на потребление на мощ.

„ За страдание има принуждение от страна на екстремисти, което би трябвало да осъдим “, сподели Галант на конференция часове откакто Съединените щати оповестиха, че ще наложат визови забрани против лица, участващи в подкопаване мир, сигурност или непоклатимост в окупирания Западен бряг.

Западният бряг, измежду териториите, където палестинците се стремят към държавност, претърпя вълна от принуждение през последните месеци на фона на разширяващите се еврейски селища и съвсем десетилетна невъзможност в миротворчеството, спонсорирано от Съединени американски щати.

„ В една правова страна, а Израел е правова страна, правото да се употребява принуждение принадлежи единствено на тези, които са сертифицирани да го вършат от държавното управление, в нашия случай това са IDF (военни), израелс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР