Йелена Докич излезе срещу троловете, които засрамват тялото“ в публикация

...
Йелена Докич излезе срещу троловете, които засрамват тялото“ в публикация
Коментари Харесай

Бившата звезда на женския тенис Йелена Докич отвърна на троловете, които „засрамват тялото“ за тормоз заради загуба на тегло

Йелена Докич излезе против троловете, които „ засрамват тялото “ в обява в Instagram, разкриваща трагичната си скорошна загуба на тегло.

41-годишната жена беше извънредно гласовита за проблемите, с които се е сблъсквала от време на време в живота си, в това число борби с психологичното здраве, проблеми с тежестта и справяне с онлайн хулигани.

Бившата номер 4 в света и полуфиналистка на Уимбълдън по време на своите дни на игра, се реалокира в мнения след пенсиониране и постоянно е била обект на гнусни тормози поради тежестта си.

Разкривайки, че е изгубила към 44 паунда, откакто се тревожи за здравната история на фамилията си, Докич имаше директно обръщение към всеки, който искаше да насочи позор към нея.

„ Не е добре, в случай че напълнявате и не е добре, в случай че отслабвате. Не е добре, в случай че сте с размер нула, 10 или 18, наподобява “, написа Докич на своите 218 000 почитатели в необработения пост в Instagram, оповестен в понеделник.

„ Всички знаете, че съм доста открит и че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР