Явяваме се на тези избори с една много проста и

...
Явяваме се на тези избори с една много проста и
Коментари Харесай

Марешки: Политическата ни програма е проста и ясна - ще се грижим за хората!

Явяваме се на тези избори с една доста елементарна и ясна стратегия, която включва държавна мрежа от бензиностанции. Ако не съумея като политик да принудя останалите да се грижат за хората, то като предприемач ще го направя - ще се грижа за другите. Това съобщи в ефира на Нова телевизия водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

"Ако в рамките 1 или 2 години няма построена бензиностанция, и в случай че тя не продава на обществени цени, ще им дам неустойка/ обезщетение в размер на 5 000 лв.. Никой няма ангажимент към мен, би трябвало единствено да подпишат този контракт ", сподели той във връзка публикуваната информация, че ще компенсира всеки жител, които се усеща измамен или измамен след изборите от него.

По думите му необразованите не би трябвало да има правото да дефинират правата на грамотните, те не би трябвало да имат право да гласоподават. Марешки описа по какъв начин като предприемач е строи блокче с жилища и ги е продал на млади фамилии с по едно или две висши образования за по 300 евро.

На въпрос дали си е построил нелегално парцел в Морската градина във Варна в местността "Салтанат ", той съобщи, че това е политическа офанзива. "Фактите са, че всичко, което е там сме го купили от някогашния притежател и сме го заявили пред Общината ", безапелационен е Марешки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР