Явор Цветков поема поста директор Продажби магазинна мрежа към Търговска

...
Явор Цветков поема поста директор Продажби магазинна мрежа към Търговска
Коментари Харесай

Явор Цветков е новият директор Продажби магазинна мрежа във Vivacom

Явор Цветков поема поста шеф Продажби магазинна мрежа към Търговска дирекция на Vivacom. Той е част от компанията от съвсем 12 години, през които е заемал разнообразни мениджърски позиции - Регионален управител магазинна мрежа за район Плевен и Старши управител магазинна мрежа на оператора, зона Северозапад.

Явор Цветков има бакалавърска степен по " Социология " от Университета за национално и международно стопанство - София, магистърска степен по " Икономика на търговията " от Стопанска академия " Димитър Апостолов Ценов " - Свищов и отлична професионална процедура в продажбите на телекомуникационни артикули и услуги. Познаването на организацията и активността на Vivacom, дългогодишният му опит и лидерски умения са отлична причина за триумфа му на новата управническа позиция в телекома, на която ще управлява над 1000 души и цялата магазинна мрежа на компанията, включваща все още 217 обекта

" Богатото и непрестанно разрастващо се портфолио от артикули и услуги на Vivacom, стратегическият метод на оператора да ги прави всеобщо налични, както и фактът, че при нас клиентът постоянно е на фокус освен ни отличава на пазара, само че и акумулира най-ценната валута в търговията - дълготрайно доверие. Заедно с екипа ми ще продължим да следваме този висок стандарт и да отстояваме лидерската позиция на Vivacom ", споделя Явор Цветков.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР