Явор и Ани - момчето и момичето, убити на пешеходна

...
Явор и Ани - момчето и момичето, убити на пешеходна
Коментари Харесай

Убитите на пешеходна пътека Явор и Ани са готвели сватба

Явор и Ани - момчето и момичето, убити на пешеходна пътека на бул. " Сливница " в София, са готвели женитба. Двамата са живеели в блока до пешеходната пътека, на която ги прегази Адриан Антонов в нощта против 8 май.

Това описа бащата на Явор - Павлин Стоянов, пред Нова телевизия през сълзи. Той прикани за правдивост.

„ Моля всички българи, помогнете да не се не помни случая с тези две деца. Ани и Явор се обичаха доста, предстоеше им женитба. Един палач на пътя ни лиши от всичко. Заради вашите децада създадем нещо и да спрем тези убийци. Синът ми нямаше нито едно пътно нарушаване. Къде ни е страната? - Няма я ”, сподели Стоянов.

Явор и Ани живеели дружно повече от две години. Момчето почина на 22 години, момичето бе на 24 години.

Двамата бяха блъснати от каращия с висока скорост некомпетентен водач Адриан Антонов. Той е имал брошура едвам от три месеца.

Антонов опустоши Явор и Ани на пешеходна пътека в нощта против 8 май. От удара тялото на Явор изхвърча на 300 метра. Според полицията той не е бил използвал алкохол или опиати.

Антонов бе арестуван за 72 часа, а прокуратурата му повдигна обвинявания.

След тежкия пътен случай десетки се събраха на митинг на мястото на произшествието. Те настояхаМВРи общината да вземат ограничения за ограничение на скоростта в региона.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР