Явор Дачков проговори за отношенията между Румен Радев и премиера

...
Явор Дачков проговори за отношенията между Румен Радев и премиера
Коментари Харесай

Явор Дачков: Ровът между Румен Радев и премиера Петков става пропаст

Явор Дачков проговори за връзките сред Румен Радев и премиера Кирил Петков. Ровът сред президента и държавното управление става бездна, написа на стената си във Facebook журналистът.

Ето какво още написа той:

В българската политика, пък и в обществения живот, нюансираното и рационално говорене не се кльопа. Поради тази причина днешният къс брифинг на президента Радев ще се пояснява като Боянските ливади на Желев. Ровът сред него и държавното управление става бездна, което е необратимо. Радев свърши работата на Херо Мустафа с Кирил и Асен, получи втори мандат и в този момент идва ред да почисти, тъй като няма какво да губи, нито да печели. Той е президентът и ще е подобен пет години.
свързани новини109629на 01.02.2022
Новата партия, която ще спекулира с името му няма да получи огромно доверие, а Радев няма да има огромно въздействие в изпълнителната власт. Остава му да се върне към облика на честен коректив със затихващи функционалности. Днешната фотография пред паметника на жертвите на комунизма бе огромна вреда от позиция и на двете спорещи страни.

Сега Кирил Петков ще стане натурален съдружник с Корнелия Нинова против президента, а Демократична България ще останат още малко при него, поради фотографията му в градинката на НДК. Интересно ще бъде да забележим дали до края на годината ще има предварителни избори или ни чака повтаряне на кабинет " Беров " съвсем 30 години по късно.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР