Явор... човекът, който като мен и много други, не беше

...
Явор... човекът, който като мен и много други, не беше
Коментари Харесай

Мариана Попова Разтърси България С Тези Думи За Явор От Gravity Co

Явор... индивидът, който като мен и доста други, не беше нагъл, нападателен, болно упорит и най-много не беше ниско надарен. Докоснат, от който би трябвало, с ясната мисъл, че музиката и съществуването в самата нея, е нещо мноого особено.

Явор си потегли от дълго време, мълчеше му се от дълго време... тогава, когато си оттатък преди някой въобще да го усети! Явор си е вкъщи, а мълчанието му ще крещи най-силно за тези, като нас, които мълчат ”, написа Попова, а под поста й предстоящо заваляха десетки мнения.

Припомняме, че преди броени дни и роднините на Явор реагираха в обществените мрежи след десетките изявления по адрес на музиканта, в които изказванието, че е умрял в резултат на побой, бе подложено на подозрение.

„ Искаме да се обърнем и към тези, които побързаха да го нарекат " наркоман " или да подчертаят с огромни черни букви, че той е изгубил битка си с опиатите. Към тези, които с голяма лекост му сложиха този безвъзмезден етикет и не се замислиха, че това може да аргументи още повече болежка на хората, които го обичат. Точно към тези хора желаеме да се обърнем...Към всички тях и към всеки един по настрана. Ще ли е допустимо да си върнете думите обратно? Ще ли е допустимо да предъвчите тази гнусота и този буламач, които изплюхте? Ще ли е допустимо да да го сдъвчите добре и да го преглътнете, без да се задавите? Благодарим ви авансово. На всички вас държим да кажем, че това не е следващата наркоманска история, която от първия миг ни нагнездихте принудително в главите, без даже да знаете какво тъкмо се е случило „ по непотвърдени данни ”, с доста болежка споделиха роднините на Захариев.

Припомняме, че артистът умря, откакто бе открит в дома си в безпомощно положение с жестоки пострадвания.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР