Явор Божанков е освободен предсрочно като член на Комисията по

...
Явор Божанков е освободен предсрочно като член на Комисията по
Коментари Харесай

Явор Божанков е освободен предсрочно като член на две парламентарни комисии

Явор Божанков е освободен предварително като член на Комисията по конституционни въпроси и на Комисията по околната среда и водите, заяви ръководителят на Народното събрание Вежди Рашидов, съобщи Българска телеграфна агенция.

 

В началото на изключителното съвещание на Народното събрание през днешния ден, Рашидов разгласи от трибуната, че на 9 декември общото заседание на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " е взело единомислещо решение за изключване от групата на Явор Божанков и в тази връзка той губи местата си в парламентарни комисии.

 

В момента депутатите изслушват служебния министър на районното развиване и благоустройството Иван Шишков по отношение на строителството и напредъка на трансевропейския транспортен кулоар IV в частта му, преминаваща през територията на Република България в сектора Видин – Кулата, автомагистрала „ Хемус “ и автомагистрала „ Черно море “. Изслушването е по искане на „ Българска социалистическа партия за България “.

 

Дневният ред на изключителното съвещание включва и парламентарен надзор, в който ще вземат участие служебните министри Христо Алексиев, Крум Зарков и Иван Шишков.  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР