Явор Божанков е бил изключен от ПГ на БСП. Корнелия ...

Явор Божанков е бил изключен от ПГ на БСП. Корнелия

Facebook обяви Божанков за герой и мъж с топки, след като БСП го изключи като депутат

" Явор Божанков е бил изключен от ПГ на Българска социалистическа партия. Корнелия Нинова работи таман по сталински: “Има човек — има проблем, няма човек — няма проблем. ”

" Цивилизованият свят има цялостен един представител в Българска социалистическа партия! Каскет ти смъквам, Явор Божанков! "

" Без т’ва не му беше там мястото… Респект за един мъж с топки - Явор Божанков! "

" Питах през вчерашния ден Явор Божанков, дали би напуснал групата на Българска социалистическа партия, откакто не е склонен с измененията в изборния кодекс, които бсп предложи, а герб и дпс поддържаха. Каза, че не седи на дневен ред такова решение. Но пък в този момент разбирам, че бсп го е изхвърлила от редиците на парламентарната група, поради изявлението му за Украйна. Чудя се дали е сюрпризиран или това е издирван резултат ", написа Миролюба Бенатова. 

" Тази заран приказвах с Явор Божанков по тематиките, касаещи днешния спор.

Явор е извънреден човек с правила, на които малко на брой единствено могат да устоят и отстоят!

В Явор ми беше вярата, че там вътре в Българска социалистическа партия все отново нещо е покълнало и то какво.

Днес Явор беше изключен от ПГ на Българска социалистическа партия тъй като имаше смелостта да отбрани достолепието и бъдещето на страната ни, изправяйки се против лъжите и операциите на Кремъл.

 

Явор ще продължи да бъде в политиката, безусловно съм сигурна в това! Да му мислят Българска социалистическа партия. Или да бяха ", Кремена Кунева, Демократична България. 

Самата партия отхвърля да разяснява публично. ФрогНюз се свърза с Владислав Панев от обединяването, само че той уточни, че групировката към момента няма да разяснява вътрешнопартийното решение. 

" Явор Божанков, отлично и поздравления както за позицията, по този начин и за изключването!

Не ти беше там мястото и без друго ", Весислава Танчева. 

" В тежки съдбносни моменти най-добре се схваща кой кой е!! Когато имаш смелостта да си кажеш мнението и защитиш името, значи си в действителност заслужен да представляваш и защитаваш и гласоподавателите си в Наредното заседание! Всички останали са просто... безлична прахуляк в историята.

 

Респект за Явор Божанков! ", Александър Дунчев. 

 

ФрогНюз

Източник: frognews.bgКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg