Явор Бахаров вече иска деца, а любимата му Рая Пеева,

...
Явор Бахаров вече иска деца, а любимата му Рая Пеева,
Коментари Харесай

Явор Бахаров вече иска деца, Рая Пеева още се дърпа

Явор Бахаров към този момент желае деца, а обичаната му Рая Пеева, която от този сезон води графа в предаването „ Преди обед ” по Би Ти Ви, още се дърпа. Актрисата желае първо да построи постоянна кариера, да реализира триумфи в професионален проект и да се усеща спокойна, преди да премине към основаването на семейство. За това показа самата тя при последната си медийна изява, видя HotArena.

„ Когато пристигна. Аз несъмнено ще съм една готина майка, по този начин си представям. А пък Явор желае естествено деца, той към този момент е на 35 години., само че аз му споделих, че скоро няма да стане. Трябва някаква кариера най-малко да изградим, която да бъде качествена и на място ”, показа Рая, която е на 30 години.

Актрисата добави, че занапред е „ влезнала в доста съществено нещо – „ Преди обед ”. А работата за предаването не е единствено от 9,30 до 12, което са споделяли и водещите Александър Кадиев и Деси Стоянова. Рая очевидно е решена да затвърди позициите си в малкия екран. Това стана ясно откакто загатна, че желае да се усеща спокойна и в специалността и не се съмнява в това. Надява се да успее да си сътвори име и да има устойчиво място в тв ефира, като редом продължава да работи като актриса. Рая се изявява и на театрална сцена, което в допълнение съкратява свободното й време. „ Това желая. Първо да имам опора. Освен мъжката – Явор, да имам и своя. Да имам религия в себе си, аз имам, само че да имам позиция ”, посочи актрисата.

Рая и Явор са дружно към този момент от 4 години.

Познават се от повече 15 години. Живели са в един квартал, там и се срещнали за първи път. Рая се разхождал с другарка на една поляна. Валял летен дъжд, когато внезапно при тях се появило ужасно куче – Пуерто на Явор. Малкият Бахаров се появил малко след Пуерто. Запознали се. Още тогава се харесали, само че не последвало нищо. Разликата им е 5 години и в квартала били в разнообразни компании. „ Когато се видяхме за първи път, той не беше прочут, знаех единствено, че брат му Захари Бахаров е сътрудник на майка ми. Беше доста прелестен юноша. Сега е доста прелестен мъж ”, усмихва се Рая. Допълва, че прехвърчали искри през годините, само че все се разминавали. А и постоянно всеки от тях си имал гадже. Двамата се засичали и в НАТФИЗ. Вече като студенти попаднали в обща компания. Преди 4 години той я поканил да пийнат по едно. Започнали да излизат и скоро по-късно решили да живеят дружно.

„ Аз имах апартамент, който беше на 10 крачки от неговата квартира. Той живееше с наш доста добър другар, Калин. И аз от първия ден не съм спала у дома. После му споделих, че би трябвало да живеем единствено ние двамата ”, споделя Рая.

Явор Бахаров е прочут освен с достиженията си като артист. През годините се чуваше за някои негови прояви, поради които даже имаше препирня с органите на реда. Рая постоянно е повтаряла, че той се е трансформирал, към този момент е станал извънредно сериозен. Много се грижел за нея, даже й готвел. Изненадвал я с дребни подаръчета. Често й бере цветя, когато се връща от лов на риба. Понякога тя върви с него. Двамата в началото доста се ревнували, само че към този момент не е по този начин. Мислят за женитба и семейство. „ Няма по какъв начин да не се оженим някой ден. Вече напълно съществено си мислим – за какво пък не ”, сподели Рая още преди две години. През това време доста „ доброжелатели ” се опитвали да ги разделят, плели интриги, само че в последна сметка любовта на Явор и Рая устояла на всички премеждия, написа `Уикенд ".

Двамата живеят в естетика . Явор постоянно готви, Рая също, само че откакто стартира работа в предаването „ Преди обед ” няма доста време. Затова пък се старае да сътвори уют в дома им. Чисти, подрежда, пазари. Наскоро се пошегува, че всекидневието й е толкоз натоварено, че в свободното си време пуска перални.
„ Постоянно си споделяме „ обичам те ”. Пишем си го. Казват, че в случай че го повтаряш, ще се изтрие. Не е по този начин. Повтаряй си го по-често, тъй като на следващия ден може да е късно ”, споделя Рая Пеева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР