Явор Бахаров поиска прошка от брат си Захари публично, след

...
Явор Бахаров поиска прошка от брат си Захари публично, след
Коментари Харесай

Явор Бахаров поиска прошка от брат си Захари

Явор Бахаров изиска амнистия от брат си Захари обществено, откакто през предходната седмица бе задържан и наказан по бързата процедура, а правосъдните му несгоди предизвикаха стрес на най-близките му.

По-малкият от двамата братя Бахарови се извини на батко си точно на Сирни Заговезни, когато традицията повелява всички миряни да си изискат и дадат амнистия. „ Простете “, написа Явор в формалния си профил във Facebook, пробвайки се да се оправдава пред брат си и майка си, написа Ретро.

Това не е първото му нахлуване против жена. През 2015 година Явор налетя на журналистката и някогашна кореспондентка на предаването Папараци Калина Паскалева. Тогава братът на Захари Бахаров употребява грозни прилагателни по адрес на Паскалева, счупи камерата на оператора, който я придружаваше и взе мобилния му телефон. Секунди преди на мястото да дойде патрулка, Явор върна телефона и избяга безследно.

При всичките му конфликти със закона фамилията му е компактно до него. И този път първият човек, на който се обадил след задържането му, бил батко му Захари, който по най-бързия метод му подсигурил юрист и заплатил хонорара с персоналните си пари. Ситуацията обаче му била извънредно неприятна и той не се появил да посрещне отговорния Явор при освобождението му от ареста.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР