Явно Volvo V60 Cross Country се харесва много на ръководните

...
Явно Volvo V60 Cross Country се харесва много на ръководните
Коментари Харесай

Lada Vesta Cross с просвет 20 см и цена под 19 000 лв.



Явно Volvo V60 Cross Country се харесва доста на управителните лица в Толиати, откакто и „ АвтоВАЗ” към този момент има собствен аналог на шведския издигнат седан. Казва се Lada Vesta Cross и се разграничава от Volvo (освен по доста други неща) по цената си. Към момента тя към момента не е дадена публично, само че съветските сътрудници считат, че Vesta Cross би трябвало да е на цена от към 18 500 лева в Русия, до момента в който там Volvo-то коства към 62 000.

Дължината на всъдеходния седан остава непроменена на 4410 мм, до момента в който широчината е повишена с 21 мм до 1885 мм, а височината с 29 мм до 1526 мм. Междуосието на модела е 2635 мм. Пътният луфт на повдигнатата Lesta възлиза на 203 мм, което с 25 мм повече от общоприетия седан.

Не се разкриват моторите, само че може да се допусна, че те ще останат непроменени, а точно атмосферни 1,6- и 1,8-литрови бензинови мотори с мощ надлежно 105 и 122 к.с., съчетани с 5-степенна механична трансмисия. Вторият елемент ще може да се поръчва и с 5-степенна роботизирана трансмисия.

По предпочитание на клиента салонът, сходно на екстериора, може да бъде изпълнен в оранжев цвят, като и приборният панел е с оранжева подсветка. Тапицерията на седалките е от еко-кожа. Базовото осъществяване залага на сивото и черното, само че би трябвало да се признае, че интериорът е обичайно конфигуриран и обзаведен.

Поредният китайски съперник на Tesla разчита на парите на Alibaba

Mercedes е компанията, която първа купува Audi
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР