Явно Виктория Бекъм е била доста послушна тази година, тъй

...
Явно Виктория Бекъм е била доста послушна тази година, тъй
Коментари Харесай

Когато Виктория Бекъм получи всичко, което поиска

Явно Виктория Бекъм е била много послушна тази година, защото е получила всичко, което си е поискала за Коледа.
 Виктория Бекъм, детската ѝ фотография и по какъв начин е изглеждала като дребна
Как е изглеждала Виктория Бекъм като дете

Усмивки от старите ленти

Самата тя се похвали с това с пост в Instagram, който разгласява тъкмо в неделя, 25 декември. На първата от двете фотоси я виждаме седнала в скута на брачна половинка си Дейвид Бекъм. Докато той е облечен в неугледни блуза и панталон, съчетани в кафяво, и с шапка като на Дядо Коледа, то облеклото на Виктория е една концепция по-интересно. Прави усещане, че дънките си тя е комбинирала с бял суитшърт, за който евентуално всяка жена би ѝ завидяла.

Изглежда, че той ѝ е подарък от брачна половинка ѝ Дейвид Бекъм. И това ни го подсказва надписът в червено-черно " Всичко, което желая за Коледа, е Дейвид Бекъм ". Самата Виктория е написала гордо в изложение към поста си: " Получих това, което желаех за Коледа. "

Последователите на някогашната певица от Spice Girls очевидно също много са оценили подаръка, а нищо чудно и да им се желае да бяха получили същия. Един от тях е коментирал под фотографията: " Всички желаеме Дейвид Бекъм! ", до момента в който различен пък се е пошегувал: " Ти получи това, което желаех и аз! "

От другия пост в Instagram профила на Виктория Бекъм разбираме и по какъв начин фамилията ѝ е прекарало празника. Снимката, на която виждаме брачна половинка ѝ Дейвид в компанията на децата им Ромео (20 г.), Круз (17 г.) и Харпър (11 г.), облечени в идентични копринени пижами, издава, че съвсем всички от фамилията са били дружно на Коледа. Отделно е чествал единствено най-големият им наследник Бруклин, който към този момент е фамилен мъж. Тази година той се ожени за Никола Пелц, напомнят от Us Magazine.
 Виктория Бекъм, Шарлот Тилбъри, Beauty Gifting Secrets, препоръките на певицата от Spice Girls за хубостта и оперирала ли е носа си
Оперирала ли е носа си Виктория Бекъм

Между две дами няма секрети

С пижамената фотография на семейство Бекъм Виктория изпраща поздрави на сина си Бруклин. В описанието към фрагмента тя написа: " Татко поддържа фамилната традиция на Бекъм! Обичаме те и ни липсваш, @BrooklynPeltzBeckham. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР