Явно в дните преди Коледа звездите отпускат колана и спретват

...
Явно в дните преди Коледа звездите отпускат колана и спретват
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов и неговата половинка орисаха дъщеричката си на приказно тържество

Явно в дните преди Коледа звездите отпускат колана и спретват такива яки празненства, за които дори холивуски милионери не могат да мечтаят.

След като Недко на Тита стана на 31 с ваучър, заслужен за милионерска женитба, в неделя и дъщерята на Ненчо Балабанов бе орисана на изтънчено празненство, излязло яка сума на гордите родители.

Купонът на Алина мина под знака на лебедите, които съгласно уредниците на сякаш детското празненство, са образец на чиста обич и отдаденост. Двуетажната торта също бе увенчана с криле, а поради десетките сладкиши и изисканите напитки, питката, която е обичайната за орисването, остана в страни като безпаричен родственик.

 

Дъщерята на артиста и водещ и Катрин Русева пристигна на бял свят при започване на ноември. Уикендът преди Коледа пък е бил времето за орисването й, на който по традиция участват единствено дами.

Младата майка Катрин, както и множеството посетители са облечени в бяло-това явно е дрескодът на първокласното празненство, а кристалните чаши и планините от френски макарони задоволяват и най-изтънчените усети, написа HotNews.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР