Явно в близко време среща между Владимир Путин и Доналд

...
Явно в близко време среща между Владимир Путин и Доналд
Коментари Харесай

Тилърсън отрече за уговорена среща между Тръмп и Путин

Явно в близко време среща сред Владимир Путин и Доналд Тръмп няма да има. Това излиза наяве, откакто държавният секретар на Съединени американски щати Рекс Тилърсън обави, че двете страни не са могли да се спогодят за въпросната среща и детайлите към нея, съобщи AFP.
Тази информация идва като отговор на изявленията на консултант на Путин, който по-рано през днешния ден разгласи, че среща ще има в петък (10 ноември) - в коридорите на форума на високо ниво на страните от Азиатско-тихоокеанско икономическо съдействие. Юрий Ушаков даже посочи, че тематики на диалозите сред Тръмп и Путин ще бъдат връзките сред Москва и Вашингтон, обстановката в Сирия, както и рецесията на Корейския полуостров.
" Никога не е имало сходна сделка, не и публична... Ако ще имаме среща, дано се уверим, че тя ще бъде смислена ", акцентира Тилърсън.
Путин и Тръмп ще участват на срещата на върха Азиатско-тихоокеанско икономическо съдействие във виетнамския град Дананг в идващите дни. Двамата последно се срещнаха в границите на форума на страните от Г-20 в Германия през юли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР