Явно страстта между Християн Гущеров и Светлана Гущерова отдавна е

...
Явно страстта между Християн Гущеров и Светлана Гущерова отдавна е
Коментари Харесай

Шок: Християн Гущеров опитва да се самоубие с храна!

Явно пристрастеността сред Християн Гущеров и Светлана Гущерова от дълго време е минала (не броим правенето на деца, те са с друга цел - завещание от тате), тъй като Мечо, както го назовава русокоската, прави ежедневни опити за самоубийство. С храна.

Да, не преувеличаваме. Това е изцяло допустимо, тъй като преяждането е едно от най-вредните за здравето и за живота неща, а Хрисито го прави по няколко пъти дневно. Знаем, че преди време, при започване на връзката им, той беше сякаш запленен по Светлана и някак даже се бе вталил. Отдавна обаче рутината се е настанила в дома им и Християн директория ли директория...

Шокът е цялостен след фотографията, която Светлана разгласява в Инстаграм и на която пишеше, че това е закуската на обичания. Закуска, която се състои от шест огромни пържени филийки със сладко, няколко огромни мекици и един хляб самун, от който в случай че остане най-малко малко, се смята за диета от страна на Гущеров.

" Светлана готви като разпрана и непрекъснато поставя и подвига масата. Всъщност то не й остава доста време за друго денем, с изключение на да се грижи за плюскането на мъжа си - децата са поверени на бавачка. Самата Светла е обезпокоена за Християн, тъй като може внезапно да вдигне холестерола с това погазване, само че явно стомахът му е уголемен и не се задоволява с естествени порции ", разясняват близки до семейството.

 

Тагове: Светлана Гущерова Християн Гущеров Християн Гущеров и Светлана Гущерова хранене Гущеров
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР