Явно Парис Хилтън следи всичко случващо се в социалните мрежи

...
Явно Парис Хилтън следи всичко случващо се в социалните мрежи
Коментари Харесай

Парис Хилтън и Рийз Уидърспун - провал след провал

Явно Парис Хилтън следи всичко протичащо се в обществените мрежи и желае да бъде в крайник с трендовете. Това пролича от споделения неотдавна клип, в който се пробва да копира танца на Лизо към песента ѝ " About Damn Time ".

Видеото на певицата е по-скоро урок по танци и напоследък набра огромна известност в TikTok. В него Лизо изяснява малко по малко по какъв начин да се танцува най-правилно на песента.

41-годишната Парис взема решение да се поучи от Лизо и да опита да изиграе нейния танц. Или по-точно да го копира. За задачата, несъмнено, тя избира и уместно облекло - бански костюм в две елементи, единственото допълнение към който са слънчевите очила и дългите руси, свободно спуснати по раменете коси.

Очевидно е, че Парис поставя старания. Но, става известно, не е толкоз елементарно, колкото видимо наподобява. И даже в края на видеото тя непосредствено споделя, че танцът не ѝ се удава, и даже изчезва от обсега на камерата, написа Hollywood Life.

В текста към клипа Парис загатва, че неотдавна и актрисата Рийз Уидърспун се е " мъчила " да научи танца към " About Damn Time ". И даже прибавя шеговито: " С Рийз би трябвало да вземем същински на урок по танци. Все отново, значимо е да сме в съвременни и наясно с трендовете. "

46-годишната Рийз даде късмет на танца на Лизо на 21 май, споделяйки видео, сходно на това на Парис. Също като нея, и актрисата се опита да даде най-хубавото от себе си, само че и тя не съумя...
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР