Явно, обаче това не се отнася за община община Аврен,

...
Явно, обаче това не се отнася за община община Аврен,
Коментари Харесай

Нов скандал в община Аврен! Скъпарски информационен център продаден на смешна цена!

Явно, обаче това не се отнася за община община Аврен, която се управлява от кмета Емануил Манолов.

Едва ли по различен метод можем да си разбираем за какво въпросният градоначалник е предпочел вместо да извършва задачите на ГЕРБ сложени от премиера Бойко Борисов да прави странни маневри към скъпоструващия информативен център в поверената му територия.

Дали инцидентно или не, само че на уеб страницата на общината на никое място не е оповестен търга и заповедта за продажба на „ осведомителния център “ на общината в сърцето на КК “Камчия “, за високата за българските стандарти сума от 86 600,00 лева без Данък добавена стойност, според решение №885 на Общинския съвет.

Заслужава да се означи, че оценката на парцела е в началото е била понижена от 149 400,00 лева без Данък добавена стойност съгласно решение 587 на общ.съвет, а по-късно цената й е достигнала 100 700,00 лева Това излиза наяве от докладна бележка с вх. № РД-575/14.12.2017 година и най-после има нова пазарна оценка.

Имотът е с разгърната повърхност от 1877 кв.м. ведно с издигната постройка 137 кв.м. с обзаведани 2 жилището за посетители, заседателна зала и други пространства. Сградата с идентификатор 04426.102.178.1, с. Близнаци.

Информационният център попадна в епицентъра на гръмък скандал през 2016 година, когато Нова телевизия популяризира снимки, съпроводени от къс коментар на зрителка:

"Изпращам едни фотоси от Черноморието. Става въпрос за къмпинг "Камчия ", Община Аврен. По-точно желая да обърна внимание на осведомителния център, който видях там. Моля да ми обясните защо служат прословутите осведомителни центрове, които са направени по планове? Цяла седмица гледах, че вътре си почиват хора, перат, простират и т. н. Какво ли е смисъла на думата "информационен център "? Вижте и знамената в какъв тип са. Срам ме беше от типа им. Оставям коментара на вас ".

Явно, обаче общинската администрация има по-важна работа от детските площадки и инфраструктурата - да обновява първокласния автопарк и да отделя извънредно внимание на парцелите, които са надалеч по-интересни и доходоносни в сравнение с детските усмивки!

ОЧАКВАЙТЕ ГОРЕЩИ ПОДРОБНОСТИ ЗА СЛУЧВАЩОТО съдебна експертиза В ОБЩИНА АВРЕН!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР