Явно някой иска да си прави PR на мой гръб

...
Явно някой иска да си прави PR на мой гръб
Коментари Харесай

Пламен Георгиев: Махат ме с неграмотна заповед

Явно някой желае да си прави PR на мой тил и се получи. Редното и естественото беше да бъда известен ", съобщи особено пред Пламен Георгиев, който бе отзован като консул във Валенсия.
Още по темата
Георгиев означи, че най-вероятно ще заведе дело, тъй като " заповедта е необразована " и няма никакво правно съображение да бъде освободен.

" Причината, която бе изтъкната от премиера, е неуместна. Твърди се, че е, тъй като е надвишен процентът на назначения на хора, които не са дипломати. По наредбата обаче това не е съображение за освобождение ", разяснява Георгиев. Според него повода за отзоваването му е реваншизъм на хора, на които е засегнал ползите.

" КПКОНПИ запорира имущество за повече от 2 милиарда лева на разнообразни лица и в този момент тези хора очевидно са близки до властта ", добави Георгиев, който е някогашен ръководител на антикорупционната комисия.

Георгиев посочи, че към сегашния миг не е известен публично от Министерството на външните работи. Отбеляза и че в никакъв случай не е имало договорка за унищожаване на навесите против вдишване на консулски пост. " Трябваше да се понижи напрежението. Бе станала невероятна конюнктура, в която бях заставен да приема някакво деяние. Факт е, че тези навеси не попадат в плана, те обаче са били узаконени с акт 16. "

Георгиев добави, че няма желание да се връща на тази работа. " И хората, и асоциациите тук ме одобриха доста добре и считам, че се свърши доста работа ", съобщи още той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР