Явно някои хора, някои народни представители, изобщо не искат да

...
Явно някои хора, някои народни представители, изобщо не искат да
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ към ПП: Някои искат да са на власт, без значение какво пише в конституцията

" Явно някои хора, някои народни представители, въобще не желаят да има Народно заседание. Направо да са си на власт, тъй като са единствените носители на истината, правотата, правото, на справедливостта, без да има значение какво написа в законите на страната и конституцията. "

 

С тези думи се обърна към представителите на Политическа партия ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Той взе думата, откакто от Промяната демонстрираха, че не могат да се примирят с обстоятелството, че е формирано болшинство зад кандидатурата на Вежди Рашидов, което желае Народното събрание да проработи.

 

Четири партии - ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и " Български напредък " застанаха зад името на Рашидов. 

 

Тези хора (ПП) желаят напряко да са си на власт, тъй като са " единствените носители на истината, на правотата, на правото, на справедливостта " без да има има значение какво написа в Конституцията и законите на страната. Но изборите демонстрираха, че народът не мисли като тях. Опитват се предизборно, маркетингово, да си се харесат на своите гласоподаватели, а не следизборно, тук да вършим работа в интерес на народа и хората ", добави Карадайъ.

 

И продължи:  Те не са единствените носители на истината, на правотата, на правото, на справедливостта. Правото и справедливостта са заложени в Конституцията и законите на страната. Тези хора се пробват тук един-два дни, в това число в обстановка, в която се намира излаз, отново отначало да върнат всичко в изходна позиция. 

 

С това държание, в случай че не престават по този начин като народни представители, няма да има потребност от социолози, политилози и всевъзможни други анализатори, а по-скоро от психолози и психиатри, добави Карадайъ. Той прикани да се извърши постигнатото единодушие най-възрастният народен представител да бъде определен за ръководител на Народно събрание.

Тяхната концепция е да имат деструктивна роля, да блокират и да разрушават, и си го споделиха от трибуната, възмути се Карадайъ.

Изненадата за тях е, че ще има болшинство, което намира излаз от създалата се обстановка. Става им ясно, че не им се поставя всичко на тепсия, че има правила, сподели още той. И предвижда: " Явно това Народно заседание ще има доста къс живот. Не бива да ставаме заложници на прищевки и да разрушавам престижа на институцията Народно събрание. ".

Да се водим от ползите на народа, а не от маркетинговите мераци. Да се водим от значимите тематики на народа, а не нашите частни значими тематики, моли Мустафа Карадайъ.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !     
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР