Явно любовта винаги витае във въздуха за Елън Дедженеръс и

...
Явно любовта винаги витае във въздуха за Елън Дедженеръс и
Коментари Харесай

Колко силна е любовта между Елън Дедженеръс и Порша де Роси

Явно любовта постоянно витае във въздуха за Елън Дедженеръс и Порша де Роси. Двете дами са дружно повече от 14 години, само че както наподобява времето не понижава възприятията и привързаността им една към друга.
 Елън Дедженеръс, The Ellen Show и какво да чакаме от последния сезон на шоуто
Краят на ерата Елън Дедженеръс

Как се сбогува с публиката си водещата на хитовото шоу

Двойката даже възобнови брачните си клетви няколко пъти. Веднъж през 2017 година с цел да означи 10-годишнината от сватбата си и повторно преди няколко месеца. 65-годишната тв водеща и 50-годишната актриса се срещат през 2004-та в бекстейджа на гала и от този момент са неразделни. Женят се през 2008 година.

И неотдавна Елън и Порша взеха решение за следващ път да показват обществено връзките си, като за задачата споделиха сантиментална фотография в обществените мрежи.

На фотографията Елън е обърнала глава към половинката си, евентуално готвейки се за целувка, до момента в който Порша се усмихва щастливо на камерата. И единственият автограф към фрагмента са три червени сърца, които обаче са задоволително красноречиви.

Елън и Порша бяха под прицела на публичното внимание, след катоThe Ellen Show завърши след след 19 сезона, през май 2022 година Но Порша поддържа половинката си във всичките ѝ решения. Тя го направи даже когато Елън бе упрекната, че работната среда в шоуто й е " токсична ", за което се стигна до вътрешно следствие. Тогава Порша се включи в Instagram, с цел да покаже поддръжката за брачната половинка си, написа Hollywood Life.
 Елън Дедженеръс и груба ли водещата с подчинените си
Държи ли се жестоко Елън Дедженеръс с подчинените си

Хората приказват

През февруари, тази година, двойката още веднъж влезе в заглавията на вестниците, а мотивът бе подновяването на брачните клетви.

Това се случи в дома им в Калифорния. Церемонията бе изненада от страна на Порша. Водеща беше Крис Дженър, а описът с посетители включваше звезди като принц Хари, Меган Маркъл, Гуинет Палтроу, Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Кейти Пери и Орландо Блум.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР