Явно изкушението е по-силно от него – Явор Бахаров за

...
Явно изкушението е по-силно от него – Явор Бахаров за
Коментари Харесай

Този път няма прошка! Арестуваха отново пияния и дрогиран Явор Бахаров на пътя:

Явно изкушението е по-силно от него – Явор Бахаров за следващ път бе хванат да кара под въздействието на алкохол, а съгласно информацията и на опиати.

Поредният демонстративен арест за пияния и дрогиран до козирката Бахаров се е състоял преди час край великотърновското село Шереметя, оповестиха извънредно за kliuki.net информатори.

Друсаният рецидивист е бил зрелищно закопчан откакто дрегерът на КАТ е отчел над 1,2 промила алкохол, а пробата за опиати е светнал позитивен. Непоправимият пияч и наркоман е бил спрян за инспекция на път от София за Варна откакто полицейските радари отчели превишена скорост.

Пред униформените артистът е показал тежка некомпетентност и експанзия, довели до насилственото му оковаване в белезници и натикване в полицейската патрулка.

 Явор Бахаров арест

Според очевидци на екшъна, братът на Захари Бахаров едвам е стоял на краката си и е видял напън да измине няколкото метра до полицейската кола. Това обаче не му е попречило да сипе псувни и закани към чиновниците на реда.

Само преди три месеца, през декември м.г проваленият артист беше задържан за владеене на дрога, а през 2020 година бе закопчан край Благоевград за шофиране на коктейл от опиати и алкохол. Окръжния съд тогава го осъди условно с четиригодишен изпитателен период, който тече и сега.

Не е ясно по какъв начин сегашната изцепка ще се отрази на досието му, само че няма да е зле капризният от славата келеш да полежи няколко години дейно, за наставление на други като него, разясняват в гилдията.

Едно е несъмнено – идващите 48 часа къдравият наркоман ще ги изкара на топло, в полицейския арест, допълват източниците ни от Министерство на вътрешните работи.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР