Явно има недоверие щом остават протестите. В момента имаме много

...
Явно има недоверие щом остават протестите. В момента имаме много
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ няма да е партията, която ще свали правителството

„ Явно има съмнение щом остават митингите. В момента имаме доста мощна законодателна власт, има цели браншове обаче, в които няма да знаете името на министъра, да вземем за пример в спорта. Причината е, че не работят и нищо не се е случило в дадени браншове, мога да изброя 7, 8 министерства “. Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява пред кореспонденти в Народно събрание работата на изпълнителната власт и митингите на енергетици и миньори.

„ Ще им бъде направена първо оценка след ротацията, като пристигна март ще забележим “, добави Борисов. През март излъчената от ГЕРБ за ротационен министър-председател Мария Габриел би трябвало да поеме поста, а актуалният министър председател акад. Николай Денков ще стане министър на образованието.
„ В Народното събрание извършвам план- график, не може държавното управление да ни вкарва в зърнена, енергийна, еди каква си рецесия... Не Народното събрание да се явява поръчител - това не е ок. Всяка вечер си приказвам с Николай Денков и му споделям къде са пропуските. Казвам ги на всички “ , описа Борисов.

Той добави, че при гласоподаване на избор на съмнение на държавното управление, „ ще подкрепим държавното управление в зала, само че не може да си заравяме главата в пясъка за нещата, които не вървят. Именно за това съм сериозен, с цел да се употребява времето и да работим още по-добре. ”
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР