Явно е имало проблем с майката още при раждането. Всички

...
Явно е имало проблем с майката още при раждането. Всички
Коментари Харесай

След скандалното видео с премръзналото бебе: Момиченцето било недохранвано, заяви педиатър

Явно е имало проблем с майката още при раждането. Всички знаем, че откакто родилка бъде изписана бива посещавана от специалист, който вижда в каква среда се отглежда бебето. Това съобщи психологът Младен Владимиров в утринния блок на Нова телевизия, за случая с видеоклипът, показващ пияни дами, разнасящи голо на студа бебе.

Педиатърът прегледал и погрижил се за момиченцето съобщи, че проучванията на бебето посочили ниска кръвна захар, което е сигнал за недохранване. Майката на бебето даже не е знаела по кое време е рождената му дата.

"Крайно време е да имаме обединен стандарт какво е виновен родител. Защото тази майка също се води с виновен родител съгласно "Социалните " в Лозенец ", сподели още той.

"Детето е било недохранването, майката не го е и кърмила, само че добре че, щом е била пияна. Деца раждат деца. Трябва да има подготовка на майките. Социалната работа е доста значима ", разяснява Огнян Исаев от Ромския учебен фонд.

"Социалното подкрепяне се свежда единствено до предоставяне на пари, тогава каквито и закони да се напишат, ще продължаваме да виждаме такива случаи ", приключи психологът Младен Владимиров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР