Явно е, че нещо се случва в Bungie и то

...
Явно е, че нещо се случва в Bungie и то
Коментари Харесай

Шеф в Sony с критика към Bungie

Явно е, че нещо се случва в Bungie и то не е позитивно.

Наскоро Sony разгласиха постоянния си тримесечен доклад, засягащ гейм бизнеса им. По време на изнасянето на отчета Хироки Тотоки, ръководител на Sony, отправил рецензия към представянето на студиата им. По информация на VGC, говорейки за това, че има място за усъвършенстване в представянето, Тотоки визирал Bungie. Нещо повече. Според медията, той се е срещнал персонално с хората от студиото.

Тотоки е декларирал на управлението на компанията, че от бизнес позиция, Bungie би трябвало да промени метода, по който оперира. Освен това, Тотоки изискал да се прояви по-голяма отговорност при спазването на периодите на разработка. Все отново той похвалил разработчиците поради работата им по лайв-сървис игри.

През предходната година Sony бяха един от гейм издателите, създали съкращения в студиата си. Bungie не бяха подминати от тези дейности. В същото време стана ясно, че Destiny 2 не се показва съгласно предстоящото. Играта губи потребителска база и ангажираност. Има проблем и с The Final Shape, идващият огромен експанжън за играта. Тестовете посочили незадоволителни резултати, а шефът на Bungie дори излезе с предизвестие за бъдещето на компанията. Съществува действителна заплаха тя да загуби самостоятелността си. От придобиването на Bungie от Sony, компанията работи като самостоятелна компания. Но визитата на Тотоки звучи като последно предизвестие. В края на януари жертва на хаоса в редиците на студиото стана шефът на Destiny 2.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР