Явно друг е редил кабинета на Димитър Главчев. Това са

...
Явно друг е редил кабинета на Димитър Главчев. Това са
Коментари Харесай

Борисов и Пеевски са наредили кабинета на Главчев, обяви Кирил Петков

Явно различен е редил кабинета на Димитър Главчев. Това са Бойко Борисов и Делян Пеевски, съобщи пред bTV съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

Проблемът не е в Главчев, а в това кой е редил кабинета. Идеята да сложиш тъкмо Калин Стоянов цели да взривиш демократичната общественост, разяснява Петков.

Докато Пеевски ръководи ГЕРБ, няма да влезем в коалиция с тях. Има доста хора от ГЕРБ, които ще ме схванат. Въобще не отхвърлям, че в последните 9 месеца имахме доста срещи, в които са Пеевски и Борисов. Осъзнахме, че те са едно. Разбрахме, че Борисов не взима самичък решения, съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната ".

Живко Коцев сподели, че е бил заплашван и е под напън от висши лица в прокуратурата. Ако основният прокурор го е заплашвал – това е закононарушение. Ако го е предиздвикал под напън да си подаде оставката, това е връщане към мутренските години. Това е безумно. Ако това е правилно, уповавам се да се самосезира Даниела Талева - тя може да проверява основния прокурор, и незабавно да стартира това следствие, прикани Кирил Петков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР