Ясновидката Латина е сред най-младите феномени в България. С дарбата

...
Ясновидката Латина е сред най-младите феномени в България. С дарбата
Коментари Харесай

Ясновидката Латина за 5-те най-лековити места в България: Каръците да прескочат вода, болните – да пренощуват на земята

Ясновидката Латина е измежду най-младите явления в България. С дарбата си, за която схваща още в ранна детска възраст, тя е помогнала на стотици хора да предотвратят житейски несполуки, да се избавят от заболявания, да закрепят брака си и да върнат шанса си назад.
Латина споделя, че гледането не е безобидна работа и постоянно след визити на хора при нея се усеща отпаднала.
„ Преди време виждах какво ще се случи с хората към мен по улиците, само че в този момент мога да управлявам тази информация. А се възвръщам със сън или когато заставам дълго под душа. Освежават ме водата, природата, гората, тишината, птичките.

Всички шумове на града, вибрациите от джиесемите, които всекидневно чуваме, обременяват мозъка ни “, споделя ясновидката. Според нея и елементарните хора, които нямат сходни заложби, също могат да си върнат силата, употребявайки нейните способи.
„ Водата в природата е живот. Тя е най-чиста. Когато пиеш от нея, мислиш позитивно, същото е, когато стъпваш в нея – може да се излекуваш. Лечението с нея е доста известно. Водата се назовава за здраве, замразява се и се пие. Като прескочиш вода или преминеш мост над река, всичко неприятно ще се отмие. Огънят оказва помощ по същия метод – почиства всичко неприятно. Земята също има дарба да извлича неприятната сила. Като стъпваш по нея, може да си пожелаеш отрицателната сила да потъне в недрата ѝ, да поеме неприятното, заболяванията.

Много е потребно да се спи на земята. Хубаво е и болните да вършат този вид заземяване, с цел да се излекуват “, поучава Латина.
По нейни думи в България има 5 енергийни центъра, които могат да ни зареждат. Те са Варна, Перперикон, Родопите, Рупите, Седемте рилски езера. Чудодейна мощна имал и манастирът „ Света Ана ” в Бистрица. „ Той е особено място. Св. Ана оказва помощ на дами, които не могат да забременеят. Това е майката на Богородица и в случай че ѝ се помолиш и ѝ дадеш подарък, може да ти помогне. Оставят се бебешки дрешки, бутилка олио, хавлиена забрадка, пари. Дарът би трябвало да е от душа. Гръцкият Свети Фонурий оказва помощ за обич и брак. На него се носи бутилка алено вино и цялостен самун. Оставя се сватбено венче. В църквата „ Света София ” има чудотворна икона на св. Фонурий.

Казват, че който отключи заран рано манастира „ Свети Мина ”, се дами до една година.
За отключване на шанс се отключват 3 църкви в 3 следващи дни. Предварително се записваш в избран лист в църквата и влизаш, палиш кандилата, молиш се, забърсваш иконите. Има дребна черква на св. Николай до хотел „ Шератон ” и тя е доста мощна “, доверява феноменът. Освен в привличането на шанс тя е добра и в откриването на болести. Латина виждала органите, които имат проблем, в по-тъмни цветове. „ Идвали са и доста хора с неверни диагнози, на които съм пособия или които имат заболяване, а не знаят за него. Много заболявания идват от стрес, нерви и от неприятната храна, която се продава – с консерванти, хормони, оцветители. Затова дано ядем повече домашна храна, както се прави на село “, приканва гадателката.
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР