Ясновидецът Божидар Караджов е родом от Варна и е официално

...
Ясновидецът Божидар Караджов е родом от Варна и е официално
Коментари Харесай

Феноменът Божидар Караджов с прогноза за катаклизми и предсрочни избори

Ясновидецът Божидар Караджов е родом от Варна и е публично вписан в международната книга с пророци. Има приключено висше обучение – магистратура по логика на психиката в Пловдивския университет и бакалавърска степен – стопанска система, в Стопанската академия в Свищов. Сам споделя, че има необикновена заложба от дете, само че дали тя е подарък свише, отговорност или съпричастност с болката и щастието на близките, е въпрос на позиция. Не е изпадал в кома, нито е претърпявал злополуки. Родил се е със способността да прониква във времето и да черпи познания от канали, недостъпни за множеството хора. От повече от 15 години прави пророчества, огромна част от които се сбъдват.

Наскоро Караджов направи своята прогноза за 2024 година " Много естествени бедствия ще има през тази година. Наводнения ще има по южното крайбрежие на Съединените щати и западната част на Южна Америка и няколко трусове ще се появят в Средиземноморския район, които ще обиден Гърция и Северна Африка ", споделя Караджов. Същинският зимен сезон у нас ще продължи до март.

Ще има интервали с минусови температури и с огромни снеговалежи, изключително в Южна България, декларира ясновидецът.

" 2024 година ще е по-дъждовна спрямо 2023 година Силно уязвими от наводнения са регионите в Централна България. Особено сериозни са интервалите на юли и септември. Земетресения ще тормозят регионите на Пловдив и Благоевград. За благополучие няма да има жертви, а единствено материални вреди. През март и април ще се засилват голям брой срутища у нас. Ранни майски пожари ще бележат 2024 година Причината ще е човешка немарливост ", вижда в бъдещето Караджов.

Той добавя още, че летният интервал у нас няма да е по-горещ спрямо 2023 година Топлинни върхове ще има, само че не и в България. Такива ще бъдат регистрирани в Италия, Франция и един доста отдалечен географски район от нас – Аляска. Наводнения ще тормозят региони в Австрия, Германия и Норвегия.

Той предизвестява още, че мощни магнитни стихии ще унищожават хората през 2024 година През годината ще има 3 интервала със сривове в мрежата – интернет и телефония, само че те ще бъдат в международен мащаб.

" Военният спор сред Русия и Украйна ще стартира да утихва. Ще се реализиран съответни сделки сред воюващите страни, като в началото това няма да докара до прекъсване на огъня. Ще завършва и войната в Ивицата Газа – сред Израел и Палестина. Напрежение ще стартира да назрява сред Китай и Тайван ", предвижда известният оракул.

По негови думи България ще влезе в Шенген. През 2025 година ще станем член на Еврозоната. Това няма да докара до стопански сривове, даже в противен случай – доста от цените ще спаднат. Дотогава обаче цените, изключително на питателните артикули и най-много в областта на услугите, ще се вдигнат. Проблем ще е срив в банковата сфера в международен мащаб, разкрива още той. " Нови пандемии през 2024 година не се чакат. Птичи грип ще има в Румъния и България, само че няма да е доста сериозен. Два % ще е растежът на стопанската система на България през 2024 година

" Правителството, както съм казвал, няма да изкара цялостен мандат. При ротацията ще има заменени министри. В политически проект след средата на годината ще стартира да се ускорява борбата сред другите партии ", предсказва още Караджов.

Той е безапелационен, че България е мощна енергийна зона. Всемирът пази страната ни. Генът на българина е доста по-устойчив.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР