Ясно изразихме становището си, осъзнаваме, че държавата се намира в

...
Ясно изразихме становището си, осъзнаваме, че държавата се намира в
Коментари Харесай

ГЕРБ на консултациите при Радев: Нашето становище не се е променило - не може да има стабилно мнозинство в това НС

Ясно изразихме мнението си, осъзнаваме, че страната се намира в серия от рецесии и поемаме отговорност за решението им. Хората тук са със сериозен опит и експертиза за решение на рецесии. През миналия месец ПГ на ГЕРБ-СДС оферираше решения, добре че Народно събрание ги подкрепи- -например, обезщетенията за бизнеса, общините и така нататък Това съобщи на политическите съвещания при президента Радев ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

" Също за еленергията, мораториума за битовите консуматори, цената на горивата. Категорични сме, че трябват устойчиви решения за България. Готови сме да участваме в консултациите за търсене на излаз от рецесиите. Но мнението ни не се е трансформирало, че не може да има устойчиво болшинство в това Народно заседание ", добави тя.

Преди това Радев изговори опорките на държавното управление и съответно тезите на Корнелия Нинова за " растеж на индустриалното произвеждане и редица други позитивни индикатори ".

" Вие с вашия огромен опит осъзнавате какво значи да се отиде на избори в такива сериозни моменти, да има преходни интервали, в които администрацията не работи в цялостен потенциал. Как виждате около въпроса за властта да се решат проблемите на хората? ", съобщи той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР