Ясно е, че с течение на времето и емоциите поохладняват.

...
Ясно е, че с течение на времето и емоциите поохладняват.
Коментари Харесай

4 признака, че си му омръзнала

Ясно е, че с течение на времето и страстите поохладняват. На тяхно място комфортно се настанява навикът и чака подобаващ миг да сложи връзката на тестване. Разбира се, с малко старания и от двете страни, това не е чак подобен проблем. Има възможност, обаче, да пристигна време, в което някой от сътрудниците да изпитва безусловно досада към другия. По-конкретно ще погледнем мъжете. Дори вашият човек дума да не обелва за разлъка, да знаете, че има голям риск тя да настъпи, тъй като към този момент сте му омръзнали. А ето ги и предупредителните знаци за това.

1. Изведнъж стана прекомерно зает

Използва работата си като опрощение да се измъкне от следващата ви концепция за малко време дружно. Но, щом другар му звънне, незабавно хуква на открито. Не му се излиза с вас, че дори загатна да отидете на отмора поотделно.

2. Карате се непрекъснато

Имате възприятието, че и „ Добър ден “ да кажете, той ще го извърти по този начин, че да ви предизвика за скандал. Търси недостатъци във всяко ваше деяние, подмята ви насмешки даже и пред другите хора.

3. Чати прекомерно доста

Това е доста забавен симптом и съвсем постоянно съпътства отегчения мъж. Той си търси „ многообразие “ в мрежата. Може да си написа със остаряла другарка, бивше гадже или да си търси запознанства с нови дами. Всичко това незабавно ще усетите, изключително, в случай че щом се приближите до него, той незабавно минимизира прозореца.

4. Съжалява за компромисите, които е направил

Всеки ден този сякаш благ мъж ви споделя, че вие сте причина за неговите провали. Че поради вас се е отказал от нещо си или пък е направил друго, в следствие оказало се неточност. Каква е повода за този насъбран яд? Само една – просто я няма онази тръпка и страст към вас, която го кара да направи всичко, да преглътне всичко, да се жертва поради връзката си…

Момичета, щом тези признаци съпътстват вашите връзки, нещата не отиват на добре. Можете да извършите опит за възкръсване на възприятията, само че бъдете подготвени за неуспех. Само никога не се отчайвайте! Защото там, зад ъгъла, ви чака готин вид, който не се отегчава по този начин елементарно.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР