Ясно е, че през деня организмът ни трупа различни токсини

...
Ясно е, че през деня организмът ни трупа различни токсини
Коментари Харесай

Ето как да се пречистим! Пием тази течност преди лягане и на сутринта няма да има и следа от отровите

Ясно е, че денем организмът ни натрупа разнообразни отрови и токсини. Това се дължи на мръсния въздух и на забързания метод на живот. Важно е да се пречистваме от тях, с цел да можем да имаме здрав организъм. А най-хубавия способ, с цел да го реализираме, е естественият. Повечето хора употребяват джинджифил и лимон за филтриране, които несъмнено са доста ефикасни и потребни, само че малкоизвестно е, че магданозът е също толкоз удобен.

За да пречистим тялото си можем да си забъркаме коктейл, за който са ни нужни:
– сок от 1/2 лимон;
– една връзка магданоз;
– 1 чаена лъжичка канела на прах;
– половин литър вода.

Сипваме всичко в блендер и разрушаваме, до момента в който получим сок. След това пием от чудотворната напитка всяка вечер преди лягане и резултатите няма да закъснеят. Добре е да пием коктейла две седмици, като е хубаво да имаме и разтоварващи дни.

В тези дни е най-добре да хапваме единствено плодове и зеленчуци, с цел да си почине тялото ни. Магданозът е доста подобаващ за задачата, тъй като от една страна подтиква метаболизма и по този начин се отърваваме от непотребните мазнини, а също по този начин отстранява и ненужната течност от организма.

Разбира се, съветваме ви преди да прибегнете до този способ да се консултирате с доктор, който да ви увери, че вашият организъм ще понесе магданоза. Магданозът не се предлага за бременни и за хора с проблеми с пикочния мехур и бъбреците.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР