Ясно е, че показателите на Левски и Лудогорец преди днешния

...
Ясно е, че показателите на Левски и Лудогорец преди днешния
Коментари Харесай

Лудогорец срещу Левски: Бразилците ми са по-добри от бразилците ти

Ясно е, че индикаторите на Левски и Лудогорец преди днешния конфликт посред им са разнообразни като деня и нощта. А в някои връзки и огледално противоположни. Като да вземем за пример това, че Левски е в серия от 10 турнирни мача без победа, а Лудогорец - 10 без загуба, написа " Мач Телеграф ".

Доста в интерес на Лудогорец е и сравнението сред чужденците, които са като % са най-голяма част в двата клуба - бразилците. Тези в Разград са повече и като количество, и като качество и като принос за тима.

От Левски доста се чака от крилата Уелтън и Роналдо, само че от началото на сезона двамата имат единствено по един гол в шампионата, колкото има и бекът Цунами.

За благополучие на " сините " почитатели един от дребното проблясъци на двете крила бе в мача против ЦСКА, който бе извоюван с 2:0. Тогава вторият гол бе маркиран от Уелтън, след асистенция на Роналдо. Последният пък донесе триумфа с 1:0 над Пирин на " Герена " през август до момента в който Цунами се разписа отново вкъщи при разгрома над Хебър с 4:0. Уелтън пък с изключение на упоменатия гол против ЦСКА, още няма нито една асистенция в шампионата.
 Левски към почитателите си преди мача с Лудогорец: Да подкрепим мощно
Левски към почитателите си преди мача с Лудогорец: Да подкрепим мощно " сините "!

Срещата е с начален час 17:45

От тримата с най-вече голови пасове е Роналдо - с четири, като тази при ремито със Спартак Вн край морето, е единствената при посещение - освен негова, само че и на тримата бразилци взети дружно. Като цяло единственият, който държи обичайно и задоволително високо равнище, без огромни промени във формата по отношение на предишния състезание, е Цунами.

За Роналдо сегашният сезон е дебютен в Левски и при него не може да се приказва за срив, тъй като в никакъв случай не е имало сериозен напредък. Като цяло най-ниска е успеваемостта при Уелтън. Рикардиньо, пък към момента не се е отпушил и не вкара гол в първите си два публични мача с екипа на Левски.

Що се отнася до Лудогорец би трябвало да отбележим, че от седем бразилци, носили екипа на отбора от началото на сезона, единствено един няма гол или асистенция.

И това Нареси. Трима от въпросните футболисти пък към този момент не са в клуба. Това са Алекс Сантана, Каули и Сисиньо. Най-много е съдействал Игор Тиаго, в случай че съберем головете и асистенциите. Той има 4 попадения и 5 подавания, довели до гол. Като теглим чертата ще се види, че бразилците в Лудогорец са съдействали за 28 попадения, а тези на Левски - единствено за 3 гола и 5 асистенции.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР