Ясно е, че Netflix имат не един или два добри

...
Ясно е, че Netflix имат не един или два добри
Коментари Харесай

Сериалът, който Netflix замрази

Ясно е, че Netflix имат не един или два положителни сериала, които доста хора обожават. Mindhunter попада тъкмо в тази рубрика, като вторият му сезон излезе през лятото на 2019 година
 Sex Education, Netflix и първият филмов откъс на втори сезон на сериала
Джилиан Андерсън възобновява секс образованието

Очакваме го с неспокойствие

Беше оповестено, че ще има и трети, което зарадва почитателите на сериала, който има много високи оценки от рецензията. Според информации в доста медии, доказани и от източници на Variety, Netflix са освободили актьорския състав на Mindhunter от договорите им.

Причината не се крие в подмяната на актьорите, а в това, че все още третият сезон на сериала е " замразен ". Netflix не са се отказали от реализирането му, само че до това решение се е стигнало поради натоварения график на изпълнителния продуцент - Дейвид Финчър .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от MINDHUNTER (@mindhunter) на Авг 5, 2019 в 2:02 PDT

В момента цялото му внимание е ориентирано към кино лентата Mank , който ще режисира за Netflix, както и към продуцирането на втория сезон на Love, Death, and Robots .

Не е ясно по кое време ще му остане време и за Mindhunter, само че прогнозите са за 2021 или 2022 година Припомняме, че сериалът е основан на престъпната книга Mindhunter: Inside the FBI`s Elite Serial Crime Unit.
 Новите филми и сериали на Netflix през януари
Новите филми и сериали на Netflix през януари

Годината стартира със полово обучение

Показва ни по какъв начин двама сътрудници на ФБР се срещат с хора, направили тежки закононарушения, с цел да ги интервюират. Целта им е освен да схванат претекста за закононарушенията, само че и да обхванат в главите им и да схванат по какъв начин мислят тези хора.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР