Ясно е, че не всички сме родени красивици и красавци.

...
Ясно е, че не всички сме родени красивици и красавци.
Коментари Харесай

Четирите ключови елемента на сексапила

Ясно е, че не всички сме родени красивици и красавци. Но в сместа от нещата, които вършат човек полово и прочувствено прелъстителен, има доста съставки - и външният тип е единствено една от тях.

1. Динамична прелест

Както знаем от Джордж Харисън „ има нещо в метода, по който тя се движи... ” Всички познаваме хора, които може да не са типичен красавци, само че методът, по който показват себе си - динамичният им външен тип - ги прави сексапилни и привлекателни.

Това качество психолозите назовават „ динамична прелест ” и тя се свежда напълно до езика на тялото. Това е методът, по който показваме себе си и страстите си - основен детайл в личностната харизма.

Изразът на позитивни усеща - усмихнатото лице, оживеният характер,изразителният взор и мимики са измежду главните детайли на динамичната прелест.

2. Обстоятелства

Редица проучвания в региона на обществената логика на психиката ни споделят, че обстановката има значение . На първо място, харесваме и ни притеглят хора, които ни харесват . Склонни сме да отговаряме на позитивните усеща. Когато се любуваме на приятни преживявания дружно, индивидът до нас ни се коства по-привлекателен. Изследвания потвърждават, че когато претърпяваме нещо вълнуващо и разтърсващо, можем да припишем това възприятие на неспокойствие на индивида, с който го претърпяваме, и това да го направи по-привлекателен в очите ни.

3. Статична прелест

Това е нещото, с което сме родени - формата и чертите на лицето, структурата на тялото... Разбира се, външният тип също се трансформира - остаряването, пострадването, измененията в тежестта и пластичната хирургия могат да окажат огромно влияние, само че като цяло това е един от аспектите на сексапила, за които не можем да създадем кой знае какво.

4. Външно показване

Този детайл включва всичко, което умишлено вършим, с цел да бъдем по-привлекателни на осанка - козметика, грим, прическа, жанр на обличане и така нататък Това е съставният елемент на прелест, върху който може да се окаже известната от риалити предаванията „ цялостна смяна ”.

Както може да се убедите, сексапилът е колкото даденост, толкоз и изкуство - комбиниране сред естествена заложба и труд, което всеки може да усъвършенства. Усмихнете се. Вече сте с една концепция по-секси.

По материал на Psychology Today

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР