Ясно е, че е невъзможно е да се избегне стареенето,

...
Ясно е, че е невъзможно е да се избегне стареенето,
Коментари Харесай

Ето кои храни водят до преждевременно стареене

Ясно е, че е невероятно е да се избегне стареенето, само че този развой може да се забави доста. Не са доста хората, които знаят, че ежедневните привички могат да допринесат за застаряването на тялото. Например, навикът да се вършат слънчеви бани непрекъснато. Има и някои хранителни артикули, които също могат незабелязано да ви лишат от младостта прибързано.

Чипс
 Ключови фактори за стареене Ключови фактори за стареене
Сърдечно-съдовата система е ключът към физическата възраст на тялото, a стареенето директно зависи от положението ѝ, сподели кардиологът Март...

Едва ли сте се замисляли, че това, което обожавате да похапвате пред тлевизора вечер или в компанията на другари с чаша бира, ще навреди на младежкия ви тип. Прекомерната консумация на чипс  причинява ускорено стареене поради високото си наличие на усъвършенствани артикули за гликиране (AGEs). Те се образуват посредством съчетание на мазнини или протеини със захар. В допълнение към картофения чипс, AGE може да се откри и в полуфабрикатите, съгласно водещи международни диетолози. Освен стареещ резултат, чипсът оказва въздействие и върху килограмите. Никак не е за предпочитане, в случай че сте на диета или сте с наднирмено тегло.

Сладолед

Любимото лакомство на по-голямата част от популацията – сладоледът -  се оказва много несъответствуващ за консумация от хора, които държат на здравето и външния си тип. Това лятно сладко прелъщение може да докара и до прибързано стареене поради комбинацията от млечна лой и захар. Тази композиция също нарушава функционалността на червата. Затова е по-добре да замените сладоледа с други студени десерти, да вземем за пример въз основата на растително мляко, настояват диетолозите.

Енергийни питиета и газирани питиета
 Първите признаци на стареенето, които ни изпраща тялото Първите признаци на стареенето, които ни изпраща тялото
Обикновено, когато се приказва за първите признаци на стареене, се загатват ранни бръчки и загуба на разтегливост на кожата. Знаейки за...

В последно време младежите са изключително запалени по потреблението на енергийните питиета. Не е ясно какъв брой огромен е енергизиращия резултат, само че вредата е безапелационна. Много хора употребяват тези питиета, с цел да ободрят и прогонят съня. Въпреки това, те също могат да причинят нервно трептене и да повлияят неподходящо на кожата.

Действайки като диуретик, те усилват потребността от банкет на течности. Поради неналичието на вода, както и огромното количество захар, съдържащо се в една кутия такава напитка, тялото може да остарее с до 20 години.

Сами преценете с цената на какво желаете да си доставите едно моментно наслаждение. Можете просто да си починете малко, с цел да се заредите с нова сила или даже да поспите. Така ще имате свежи сили, ще сте отпочинали и нервната ви система няма да е натоварена, а и няма да сте изгубили младежкия си външен тип.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР