Ясни са точните дати и часове за мачовете на ЦСКА

...
Ясни са точните дати и часове за мачовете на ЦСКА
Коментари Харесай

Ясни са точните дати и часове за мачовете на ЦСКА в турнира за Купата на България

Ясни са точните дати и часове за мачовете на ЦСКА в шампионата за Купата на България от 1/16 и 1/8 финалните конфликти. На 26 ноември (събота) ЦСКА гостува на третодивизионния Гигант (Съединение). Двубоят ще се играе на стадиона в град Съединение и е с начален час 12:00 часа.

При победа и продължение напред в 1/8 финалите момчетата на Саша Илич ще срещнат спечелилия от конфликта сред ФК Крумовград и Септември (София).

" Армейците " ще са посетители и в този дуел, който ще се играе на 1 декември (четвъртък) също от 12:00 часа на обяд.
 ЦСКА към своите почитатели: Бъдете с нас,
ЦСКА към своите почитатели: Бъдете с нас, " армейци "!

" Червените " надъхват своите последователи преди последното домакинство за сезона

От ЦСКА осведомиха почитателите, че Музеят на спортната популярност няма да работи в продължение на една седмица. Единствено ще бъде отворен в неделя, когато " армейците " одобряват Локомотив София в мач от 16-ия кръг на Първа лига.

" Армейци,

Информираме Ви, че от на следващия ден, 4 ноември (петък) до 11 ноември (петък) в това число, Музеят на спортната популярност на ЦСКА на стадион " Българска войска " няма да работи.

Единствено преди домакинския дуел против Локомотив (София), който е плануван за 6 ноември (неделя), Музеят ще бъде отворен за гости с работно време от 12:00 до 17:00 часа. ", написаха от клуба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР