Ясни са четири от възможните съперници на Балкан в първия

...
Ясни са четири от възможните съперници на Балкан в първия
Коментари Харесай

Балкан научи четирите си възможни съперника в първия кръг на Шампионската лига

Ясни са четири от вероятните противници на Балкан в първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Това ще бъдат един от следните добре познати тимове на Балкан - Клуж Напока (Румъния), Цмоки Минск (Беларус), Керавнос (Кипър) или Бакен Беърс (Дания). Три от тях към този момент са били противници на българския първенец във ФИБА Къп. Ясно е, че Балкан ще бъде хазаин в първия дуел на 15 септември, защото ще бъде непоставен в жребия на 15 юли.  16-те тима, които ще играят квалификации за Шампионска лига, ще бъдат разпределени в 4 урни по 4. Те ще играят във формат на разменено домакинство. Балкан попада в трета урна , като тимовете от 2 и 3 урна ще бъдат изтеглени един против различен. Същото ще се повтори за тимовете от урна 1 и 4.

The Official Draw Ceremony for the 2020-21 #BasketballCL Qualification Rounds and Regular Season will take place on Wednesday July 15!
— Basketball Champions League (@BasketballCL) July 8, 2020 Отборите от първа и втора урна ще бъдат сложени и ще са домакини във вторите срещи. Мачовете ще се играят на 15 и 18 септември. Осемте спечелили от първи квалификационен кръг ще продължат във втори.
За него спечелилите от Урна 2 против 3 ще срещнат спечелилите от Урна 1 и 4. Първите са непоставени и ще бъдат изтеглени първи. Победителите от 1 и 4 ще бъдат сложени, което значи, че ще бъдат изтеглени по-късно. Те ще бъдат домакини в реванша. Мачовете са на 22 и 25 септември. Четирите спечелили от тях ще се класират за постоянния сезон на Шампионска лига. Те ще се причислят към другите 28, които попадат непосредствено в групите.

http://balkan-basket.com/bg/
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР